Jandarma Sözleşmeli Subay Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli subay alımı başvuru şartları belli oldu.

Jandarma Sözleşmeli Subay Alımı Başvuru Şartları Belli Oldu

Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli subay alımı yapacağına dair duyuru bugün Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sitesi ve Jandarma resmi sitesinde yayımlandı. Söz konusu ilana göre başvurular 27 Mart ile 18 Nisan 2017 tarihleri arasında www.jandarma.tsk.tr adresindeki Personel/öğrenci alımı sayfası üzerinden gerçekleşecek.

SÖZLEŞMELİ SUBAY ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

 Peki Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli subay alımı için hangi şartlar aranıyor ?  Kısa süre önce İçişleri Bakanlığı'na bağlanan Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli subay alımına başvuruda bulunacak adayların en az senelik lisans ya da denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olması gerekiyor. 5 Eylül 2017 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olan sivil kaynaklı adayların 27 yaşını bitirmemiş olması, lisansüstü öğrenimini tamamlamış adayların 32 yaşını bitirmemiş olması gerekiyor.

Adayların gerekli sağlık şartlarını taşımasının yanı sıra; "Adayın kendisi ve evli ise eşi; genelev, birleşme yeri, randevuevi, tek başına fuhuş yapılan konut ve benzeri yerlerde çalışmamış veya aracılık ve bekleyicilik fiillerinde bulunmamış olmak, genel ahlak ve edebe aykırı mahiyette her türlü yazılı, sesli ve görüntülü eserleri, kaydedildiği materyale bakılmaksızın üretmek ve satmaktan veya kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeniyle, hakkında herhangi bir adlî veya idarî soruşturma veya kovuşturma devam ediyor olmamak, bunlardan dolayı idarî yaptırım uygulanmamak veya bu işler nedeniyle hüküm giymemiş olmak" şartını da yerine getirmesi gerekiyor. Jandarma tarafından paylaşılan başvuru kılavuzundan tüm şartları öğrenebilirsiniz.

İlgili kılavuza erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 13:59 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler