Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş, Subay ve Astsubay Alımlarında Süreç Sona Eriyor!

Jandarma Genel Komutanlığı'nca yapılan açıklamalar doğrultusunda kuruma çok sayıda JÖH personel alımı yapılacak. Alım başvurularının sona ermesine bir hafta kaldı. Peki şartlar ve kriterler neler? haberimizde...

Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş, Subay ve Astsubay Alımlarında Süreç Sona Eriyor!

Jandarma Genel Komutanlığı JÖH Jandarma Özel Harekat alımlarında başvurular tüm hızı ile devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı JÖH personel alım başvuruları Haziran ayı sonunda başlamıştı. Temmuz sonunda bitecek olan alımlarda binlerce aday kuruma başvuruda bulundu.

Jandarma Genel Komutanlığı 2017-8 uzman erbaş alımı ilanı kapsamında kuruma alınacak olan uzman erbaş, subay ve astsubaylarda;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak, Askerlik hizmetini yapanlar için (30 Aralık 2017 tarihine kadar bitirmiş olmak), Askerlik hizmetini tamamlayanlar için terhis üzerinden 3 yıl geçmemiş olmak, 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğanlar), En az 164 cm boyuna sahip olmak kriterleri aranacak.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Emniyet Asayiş sınıfına uzman erbaş alımlarında başvurular 28 Temmuz 2017 tarihinde sona erecek. Başvurular kurumun resmi web sayfasından yapılacak.

DAHA FAZLA BİLGİ, İLAN METNİ VE BAŞVURU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Gelişmeleri kolayca takip etmek adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Tem 2017 - 17:58 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler