Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Subay Alım İlanı 2015

Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Subay Alıyor. İlanın detayları ve başvuru koşulları haberimizde...

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

A N K A R A

SÖZLEŞMELİ SUBAY BAŞVURU VE SEÇME SINAVLARI KILAVUZU 2015

(LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNLARI, ÖNLİSANS MEZUNLARI VE TABLO-1' DE YER ALMAYAN LİSANS PROGRAMLARINDAN MEZUN OLAN / OLACAK ADAYLAR BAŞVURAMAZ)

BAŞVURU TARİHLERİ: 03 ŞUBAT - 27 ŞUBAT 2015

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

BU KILAVUZU OKUMADAN BAŞVURU İŞLEMİNİZİ YAPMAYINIZ.

1.GENEL BİLGİLER

a.Jandarma Genel Komutanlığının Sözleşmeli Subay ihtiyacını karşılamak amacıyla fakülte ve yüksekokul mezunlarından sınavla, Jandarma (36), Muhabere (4), Bakım (2), İkmal (2), Personel (6) ve Maliye (1) olmak üzere toplam (51) sözleşmeli subay statüsünde erkek personel alınacaktır.

b.Adayların, TABLO-1'de belirtilen en az 4 yıl süreli kaynak lisans programlarından mezun olması gerekmektedir. Adayların mezunoldukları/olacakları lisans programına göre başvurabilecekleri sınıflar TABLO-1'de belirtilmiştir

c.Sözleşmeli subay adaylarının, ön sözleşme tarihinden önce mezun olabilecek durumda olması zorunludur.

ç. Adaylar, mezun oldukları/olacakları TABLO-I'de belirtilen lisans programının uyması halinde bir ve birden fazla sınıfı tercih edebileceklerdir.

Adaylar, yaptıkları tercih sırasına göre değerlendirilecektir.

TABLO-I'de yer almayanlisans programlarından mezun olan/olacak adaylar başvuruda bulunamazlar.

d.Kontenjanlar, sınav zamanları, sınav konuları ve sınavların yapılacağı yerler ile değerlendirme hususundaki değişiklikler Jandarma Genel Komutanlığının internet adresinden duyurularak idarenin ihtiyaçları doğrultusunda değiştirilebilecektir.

e.Lisansüstü eğitimini tamamlayan adayların bitirdiği lisansüstü eğitim programının TABLO-1'de olup olmadığına bakılmayacaktır. Bu durumdaki adaylar lisans öğrenim alanları TABLO-1'de bulunuyorsa başvuru yapabileceklerdir. Lisansüstü eğitimi tamamlamış olmak, adaylara ilk başvuru esnasında yaş koşulu avantajı getirmektedir. Lisansüstü eğitimine devam eden ve başvuru yılı itibari ile 32 yaşından büyük olmayan adayların 13 Nisan 2015 tarihine kadar mezun olmuş durumda olmaları gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

03 Şub 2015 - 21:24 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler