Jandarma En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için başvurular jandarma.tsk.tr adresi üzerinden devam ediyor...

Jandarma Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 2017 2017-5 Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımı için başvurular 20 Mart 2017 tarihinde başlamıştı. İlgili alımlara internet üzerinden ön başvuru sürecinin 21 Nisan 2017 tarihine kadar devam edeceği açıklandı. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sitesinden de yayımlanan ilana göre Jandarma Genel Komutanlığı En az lise ve dengi okullardan mezun, 25 yaşını bitirmemiş, terhisinin üzerinden 3 yıldan fazla süre geçmemiş (askerliğini yapmış), en az 164 cm boyunda (boy kilo oranı bknz:personel alım duyurusu) , erkek,  sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak.

Başvuru işlemleri 20 Mart 2017 ile 21 Nisan 2017 tarihleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi sitesi üzerinden (www.jandarma.tsk.tr  'Personel/Öğrenci alımı sayfası') gerçekleşecek.  Başvurusu kabul edilen adaylar yazılı sınav, ön sağlık muayenesi, bedeni yetenek sınavı , mülakat, güvenlik soruşturması gibi aşamalardan başarıyla geçerlerse alacakları eğitimden sonra sözleşmeli uzman erbaş olarak görev başı yapacaklar.

Personel alımına ilişkin detaylı bilgilendirmeyi Jandarma Genel Komutanlığı'nın resmi sitesinden elde edebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 09:25 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

yusuf - dayıcıgım yaşı kaldırsınlar parkuruda kaldırsınlar egitiminde yok ilkokul mezunuzun sen oraya yatmayamı gidecen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25
07

ŞERİF AMCA - Bende girmeyi cok istiyorum diğer hükümetlerin yüzünden okuyamadık fetö yüzünden de polis olamadık yaş sınırı 45 olsun mezuniyet ilkokul bide şu parkuru kaldırsınlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25
04

ali - diyer hukumetlerle ne alakası var diyer hümetler acık ögretimi getirmiştir okumanın yaşının olmadıgını öne sürmüşlerdir.sizin hayata kapalı bakışınız neden olmuştur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25
03

baris irdem - Askerlik sarti kalksin yas siniri otuz olsun ben yirmiyediyasindayim giremiyom

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25
02

Vatan Sevdalısı - Ya Askerlik Şartı Kaldırılsın Herşeye Askerlik Şartı Zaten Mesleğe Girdiğimizde Askeriz Ne Tür Bi Acaipliktir Bu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25
01

yeliz drkn - Erkekler lise mezun ,bayan astsubaylara gelince de önlisans şarti.lütfen bayan alimi da en az lise mezun dahilinde olmali,meslekliselerinde dikey geçisle önlisans okunuyo fazla okul ppuanlarida cabasi.Düz lise okuyanlarda önlisans kazanabilmek içincabalayip dursun ki kkazanilmiyoda bi çogu için.lise mezun bayanlar içinde birseyler yapilmali .hersey diploma olmamali.yetenek kabiliyet meselesi sonucta

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 09:25


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler