En Az Lise Mezunu Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı, en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapıyor. Peki ilana kimler başvurabilir? Uzman erbaşlar hangi branşlara alınıyor? Başvurular nasıl yapılacak? Cevaplar ve daha fazlası haberimizde.

En Az Lise Mezunu Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Devam Ediyor
En Az Lise Mezunu Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Devam Ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı duyurusu yayımlandı.

Geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanda Sahil Güvenlik Komutanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Uzman erbaş alımı kapsamında alınacak adaylar, aşçı, kurbağa adam, serdümen, şoför, muhafız ve telsizci pozisyonlarında istihdam edilecek.

Her Pozisyon İçin İstenen Başvuru Özel Şartları

Başvuru Şartları

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşıyor olmak,

# 2017 yılının Ocak ayının ilk günü itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir) (Halihazırda sözleşmeli er olarak görev yapanların Sayfa-2 Madde-4’ü incelemeleri gerekmektedir.)

# Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak.

# Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Başvuru Şekli

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuruları, kurumun resmi internet sayfası üzerinden yapılmaktadır. Adaylar www.sahilguvenlik.gov.tr adresi üzerinden başvurusunu yapacaklar.

İlan metnine girmek için lütfen TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

18 Kas 2017 - 16:49 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Abdurrahman - Aman ortaokul mezunlarını almayın biz bu milletin çocukları değiliz.zamanında okuyamadık aileler bilinsiz meslek öğrenmeyi uygun gördüler meslek öğrendik şimdide ortada kaldık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 16:49
03

mert - yanlis yazmissiniz okudum metinde 25 yasindan buyuk olanlar basvuramaz deniliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 16:49
01

Mert - Bir asker askerliğini bittirirse uzaman olabiliyor mu oluyorsa nasıl oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 16:49


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler