En Az Lise Mezunu Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Jandarma Genel Komutanlığı en az lise mezunu uzman erbaş alımı başvuruları devam ediyor. Başvurular için son haftaya girildi. İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları ve başvuru şekli.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu uzman erbaş alımı yapılacağı belirtilmişti. Haziran ayı iöçerisinde yayımlanan personel alımına başvurular için son günlere girildi. 28 Temmuz günü sona erecek başvuruların detayları şu şekilde:

Kimler Başvurabilir?

# T.C. vatandaşı ve erkek olmak.

# En az lise ve dengi okul mezunu olmak.

# Zorunlu askerlik hizmetini yapmış veya başvurduğu esnada yapıyor olmak.

# 01 Ocak 2017 tarihi itibariyle yirmi beş (25) yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğumlu olanlar).

# Başvuru tarihi itibariyle terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olmak (30 Haziran 2014 tarihi ve sonrasında terhis olanlar).

# En az 164 cm boyunda olmak, (kılavuzda yayınlanan boy ve kilo oranları tablosunda belirtilen değerler içerisinde bulunmak.)

# TSK'da daha önce subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş, askeri öğrencilikle ilişiği kesilmemiş olmak veya Askerlik hizmetini Yedek Subay olarak yapmak.

# Askerlikte disiplin cezası almamış olmak.

# Tüm sınavları geçen adaylar için Sağlık Yeteneği Yönetmeliğine uygun olarak; sevk edildikleri hastanelerden "Komando Uzman Erbaş Olur" veya "Uzman Erbaş Olur" kayıtlı sağlık raporu almış olmak

Başvuru Şekli

İlgili alıma başvuru yapacak adaylar, www.jandarma.tsk.tr adresi üzerinden başvurularını online şekilde yapacaklardır. Duyurlar kısmında bulunan jandarma uzman erbaş alımı bağlantısı üzerinden işlemler tamamlanacaktır. Son başvuru tarihi: 28 Temmuz 2017.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

17 Tem 2017 - 10:51 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler