Deniz Kuvvetleri SAT-SAS Komando Alım Başvurularında Son Gün! (5.000 TL maaş)

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin TL maaşlı SAT-SAS Komando Alımı Başvuruları uzun zamandır devam ediyor. Başvurular artık sona eriyor. Son günlerin içine girildi. Detaylar haberimizde...

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı SAT-SAS Komando Alımı Başvuruları 17 Aralık 2016'dan beri kabul edilmektedir.

Alım ilanına ilgi büyük! Çok sayıda aday, daha Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin TL maaşlı SAT-SAS Komando Alımı başvuruları başlamadan tüm ayrıntıları öğrenmiştir.

Kamuya personel alım ilanları için KPSS CAFE resmi web sayfamızı takip etmeye, mobil uygulamalarımıza facebook grubumuza üye olmaya devam ediniz. ÜCRETSİZ GRUP ÜYELİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ. MOBİL UYGULAMALARIMIZI ÜCRETSİZ YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Deniz Kuvvetleri SAT-SAS Komando Alım Başvurularının sonuna gelindi! Başvurular 2 Ocak 2017 tarihinde sona erecektir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı SAT-SAS Komando Alımı Başvurularını heyecan içindeki adaylar, daha ilk günlerden başvurularını tamamlamış olup, sonuçlara odaklanmıştır.

Lakin hala başvurular devam etmekte olup, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı başvuruları kabul etmektedir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı SAT-SAS Komando Alımı Başvuruları ile alınan komandolar ayda 5.000 TL maaş alacaktır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı SAT-SAS Komando Alımı kapsamında Su Altı Taarruz, Su Altı Savunma komandosu astsubay ve subay alımı yapacaktır.

ŞARTLAR NELERDİR?
Kurum adaylarda; Firar, amir veya üste fiilen taarruz, emre itaatsizlikte ısrar, üste hakaret, mukavemet, fesat ve isyan suçlarından, 22/5/1930 tarihli ve 1632 sayılı Kanunun 148. maddesinde belirtilen suçlardan birisinden mahkum olmaması, *Askeri okullardan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden her ne sebeple olursa olsun ilişikleri kesilmemiş olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olması gibi şartlar aramaktadır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı alımlar hakkında BAŞVURU KILAVUZLARI yayımlamıştır. İlgili kılavuzlardan gerekli tüm bilgileri öğrenebilirsiniz. Kılavuzlara erişim sağlamak için TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Oca 2017 - 20:30 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler