Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Yapacak!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK), bünyesine uzman erbaş alımlarında bulunacak. Alım hakkında ayrıntılı bilgi içeren kılavuz yayımlandı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK), bünyesinde istihdam etmek üzere uzman erbaş alımları yapacak. Alımlar sınav ile gerçekleştirilecek.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, sınava dair detaylar, sınav konuları, sınav yeri ve tarihini içeren bir kılavuz yayımladı. 

Sınav başvuruları 21 Ekim 2016'da başlamış, 13 Kasım 2016'da bitmişti. DKK kılavuzunun yanında sınav tarihlerini ve yerleri de açıklandı. Her aday kendi bilgileri kapsamında sınav yerini ve tarihini öğrenecek. Sınav 50 soru ve 75 dakikadan meydana gelecek. Bunun yanında 4 yanlış 1 doğruyu götürecek şekilde sınav sistemi bulunmaktadır. 

Tüm detayları öğrenmek adına Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı sınav kılavuzu için lütfen TIKLAYINIZ

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Sınav yeri sonuçları için lütfen TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

08 Ara 2016 - 23:47 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler