Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personel Alım Ön Başvuru Sonuçları Açıklandı

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (DKK) alım yapacağı personellerin başvrularının ön sonuçları hakkında önemli bir duyuru yayımladı ve duyuru kapsamında ön başvuru sonuçlarını kamuoyuna aktardı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personel alımlarında sözleşmeli er ile muvazzaf astsubay alımlarında bulunacak olup, ön başvuruları değerlendirmiştir. 

Değerlendirme sonucunda sözleşmlei er ve muvazzaf astsubay alımı ön başvuru sonuçlarını listeler halinde tüm adaylara duyurmuştur. 

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılacak olan personel alımlarına büyük ilgi gösterilmiştir. Binlerce aday sözleşmeli er ve muvazzaf astsubay alım ilanlarına başvurularında bulunmuştur.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Milli Savunma Bakanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyuru ile başvuru sonuçları tüm adaylara iletilmiştir. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personel alımı sonuçlarına erişim sağlamak için alttaki linklere erişim sağlayabilirsiniz. İlgili panellere TC Kimlik numaralarınızı yazmanız yeterli olacaktır. 

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI ÖN BAŞVURU SONUÇLARI DUYURUSU için tıklayınız.

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF ASTSUBAY ALIMI ÖN BAŞVURU SONUÇLARI DUYURUSU için lütfen tıklayınız.

Haberiniz Olsun!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan personel alımları hakkında gelen duyurulardan anında haberdar olmak için android ile ios uygulamalarımızı ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Tüm kamuya personel alım ilanları, özel sektör personel alımları ve KPSS şartsız personel alımları ile kamu haberleri için KPSSCAFE'yi takip etmeye devam ediniz. Haberlerimize daha kolay erişim imkanı bulmak için mobil uygulamalarımızı cep telefonunuza yükleyiniz.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA 

17 Ara 2016 - 20:31 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler