60 KPSS ile ve KPSS'siz Kadın-Erkek Astsubay Alımı

Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS 60 puan şartı ile ve KPSS şartı olmadan farklı branşlara kadın-erkek astsubay alımı yapıyor. İlana başvurular devam ediyor.

60 KPSS ile ve KPSS'siz Kadın-Erkek Astsubay Alımı
Haber albümü için resme tıklayın

Sahil güvenlik Komutanlığı Nisan ayı başında yayımladığı ilanında farklı sınıflarda istihdam etmek üzere astsubay alımı yapacağınıduyurdu.

Yayımlanan ilanda sahil Güvenlik, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere toplamda 160 adet astsubay alımı yapacağını duyurdu. Güverte, Makine, İkmal, Uçak Bakım, Bilgi Teknolojileri ve İdari sınıflarında istihdam etmek üzere yaplan astsubay alımında bazı sınıflar için KPSS şartı aranmazken bazı sınıflara da KPSS 60 şartı ile astsubay alımı yapılıyor.

KADIN-ERKEK KADRO DAĞILIMI, KPSS VE MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki şartların yanı sıra Tükiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01 Ocak 2018 tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre; 27 yaşını bitirmemiş olması (01 Ocak 1991 ve sonra doğanlar başvurabileceklerdir.), Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmaması, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik, ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olması ve sicil kaydı olmaması gerekmektedir.

BAŞVURU

Sahil güvenlik Komutanlığı 160 astsubay alımı başvuruları internet üzerinden 24 Nisan'a kadar alınacak. Adaylar başvuruları 24 Nisan 23.59'a kadar yapacaklar. Başvuru ekranı için TIKLAYIN

SONUÇLAR NE ZAMAN  AÇIKLANACAK?

Sınav Ücreti Yatırma Tarihleri : 03-10 Mayıs 2018
Sınav Başlangıç ve Bitiş Tarihi : 21 Mayıs-13 Haziran 2018
Sınav Sonuçları Ġlan Edilmesi : Bilahare ilan edilecek.

YENİ ASKERİ PERSONEL ALIM İLANLARINDAN, MEMUR ALIMLARINDAN, ASTSUBAY ALIMI SONUÇLARINDAN VE DAHA FAZLASINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım  için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

19 Nis 2018 - 16:03 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler