10 Bin Polis Özel Harekat (PÖH) Parkurları Değişecek Mi?

Polis Akademisi 10.000 Özel Harekat Polisi Alımı süreci devam ediyor. Alıma rekor sayıda başvuru yapıldı. Peki pankurlarda değişiklik yapılacak mı?

Polis Akademisi'ne Özel Harekat Polisi olarak tam 10.000 kişi alınacak.

Fakat Polis Akademisi alımlarına 285 bin kişi başvuruda bulundu. Bu yoğun ilgi nedeni ile sosyal medyada bazı adaylar parkurlarda değişiklik yapılacağını ifade ediyor. 

Diğer adaylar ise, bu değişiklik ihtimali nedeni ile oldukça tedirgin durumda. Polis Akademisi, 10.000 özel harekat polisi alımı parkurlarının değişip değişmeyeceği hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı. Adaylar tedirginlik içinde bu konu hakkında bir açıklama bekliyor. 

Sosyal medyadaki söylentiler arasında pankurların değişeceği, parkur sürelerinin ise kısalacağı fikirleri de yer alıyor. Bunun nedeninin ise, alımlara olan yoğun ilgi ve rekor başvuru sayısı olarak gösteriliyor. 

Konu hakkında tüm gözler POLİS AKADEMİSİ'nde! Polis Akademisi parkurlar hakkında bir açıklama yaptığı an haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı ve mobil uygulamalarımızı takip ediniz. 
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

08 Ara 2016 - 22:07 - Askeri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler