Hafta Sonu AÖF Sınavına Girecek Adaylar Dikkat!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Final Sınavları geldi çattı.

Hafta sonu, 04.06.2016 ve 05.06.2016 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Dönem Sonu Sınavlarını Gerçekleştirecek. 

Sınavlara girecek adaylar ders çalışmalarını sıklaştırdı.
Öğrencilerin çoğu dışardan öğrenim hayatını devam ettirirken, büyük bir kısmı da önlisans öğrenimini fakülteye tamamlıyor.

Öğrenciler açıköğretim sınavlarında daha çok eski yılların çıkmış sorularına çalışıyorlar. Böylece sınavın büyük kısmını atlatmış oluyorlar. 04.06.2016 ve 05.06.2016 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dönem Sonu Sınavlarına girecek öğrencilere bazı hatırlatmalarda bulunmak istiyoruz.

*Sınava girebilmeniz için gerekli olan belgeleri sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın. Bunlar Öğrenci kimlik belgesi, nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgesidir.

*Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, yanınızda kâğıt, kitap, defter, not vb. hiçbir doküman; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. hiç bir iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazı; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek hiç bir nesneye izin verilmemektedir.

*Sınav saatinden 1 saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulunun.

*Sınavın ilk 15 dakikası dolduktan sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir öğrenci sınava alınmamaktadır.

*Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurunuz.

*Cevap kâğıdı üzerine test grubunuzu  kodlamayı unutmayınız. Test grubunu kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

*Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.

*Resmi kıyafetle sınava giremezsiniz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Giriş Belgeleri ve daha fazla bilgi için lütfen

TIKLAYINIZ.


Sınava Girecek Tüm Adaylara Kpsscafe.com.tr Ailesi Olarak Başarılar Dileriz.

Kpsscafe.com.tr

03 Haz 2016 - 09:32 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler