A.Ü Açıköğretim Fakültesi Kayıt Yenileme İşlemleri Başladı!

Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi kayıt yenileme işlemleri 26 Eylül 2016 itibari ile başladı!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2016 - 2017 KAYIT YENİLEME işlemleri, kurumdan gelen duyuru ile başladı. 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, ülkemizin en büyük Açıköğretim Fakültesi olarak en üst sırada yer alıyor. Okul hayatına açıktan devam etmek isteyen öğrenciler yahut, iki yıllık öğrenimlerini fakülteye tamamlamak isteyen öğrencilerin ilk adresi Anadolu Üniversitesi oluyor. 

Öğrencilere bu konuda büyük kolaylık sağlayan 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2016 - 2017 eğitim öğretim yılına hazır. Şimdi ise, açıköğretim fakültesinde okuyacak ve devam edecek öğrencilerini bekliyor. 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri bugün itibari ile başladı. (26 Eylül 2016)

Anadolu Üniversitesi açıköğretim fakültesi kayıt yenileme, ders ekle çıkar işlemleri bugünden itibaren yapılabilecek. Seçilen dersler 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde olacak.

AÖF Güz döneminde kayıtlarını yenileyecek olan öğrencilerin bugünden başlayarak 7 Ekim'e kadar bu işlemleri tamamlaması gerekmekte.  Kayıt yenileyecek olan adaylar ise, 30 AKTS krediyi geçmeden ders atamalarını kurum yapacak.

AÖF Kayıt yenileme işlemi, Ders Ekle-Sil işlemi ile Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle tamamlanmış olacak.

A.Ü Açıköğretim Fakültesi 2016 2017 eğitim öğretim yılı güz dönemi kayıt işlemleri hakkındaki duyuruyu görebilmek ve çok daha fazla bilgi alabilmek için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Eğitim haberleri denince akla ilk gelen haber sitesi KPSSCAFE'den, tüm eğitim haberlerine erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda yorumlarınızı da bizlerle paylaşabilirsiniz. Haberlerimizi yapar iken görüşlerinize önem verdiğimizi unutmayınız. 

Kpsscafe.com.tr

26 Eyl 2016 - 11:43 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

MERAL MEZARCI - MERHABA 2009 YILINDA AÖF LABORANT VETERİNERLİK BÖLÜMÜ SINAVINA GİRDİM.İKİNCİ SINAVDA ÇOCUĞUM DOĞDUĞU TARİH İKİNCİ SINAVA DENK GELDİĞİ İÇİN GİREMEDİM.SİZE DEFALARCA TELEFONLA ULAŞMAYA ÇALIŞTIM VE MAZERETİMİ BİLDİREMEDİĞİM İÇİN KALAN 4 DERSİMİ VEREMEDİM.BİDAHA KAYIT YAPTIRIP SINAVLARA GİRME ŞANSIM OLMADI.2016 DAKİ KAYITLARA KATILMA HAKKIM DEVAM EDİYORMU.BANA YOL GÖSTERİP YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.SİZDE EMAİL ADERİM VAR. BANA YAZARSANIZ SEVİNİRİM.SİZDEN GELECEK CEVABA GÖRE KAYIT YAPTIRMAK İSTİYORUM.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 11:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler