ATA AÖF 2017 Güz Dönemi Sınav Tarihleri Belli Oldu (4 Yanlış 1 Doğru Sistemi Devam Edecek mi?)

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) güz dönemi sınavları ne zaman yapılacak? Sınavlarda 4 yanlış 1 doğru sistemi devam edecek mi? İşte detaylar.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt döneminin 25 Ekim günü sona ermesinin ardından kayıt yapan öğrenciler, sınav tarihlerini araştırmaya başladı. Peki ATA AÖF sınavları ne zaman yapılacak?

Üniversite hayatına Açıköğretim Fakültesinde devam eden öğrenciler, Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF'e kayıt yaptırdı. Kayıt dönemi önceki gün alınan son kayıtların ardından sona erdi ve öğrenciler ara sınavları beklemeye başladı. Atatürk Üniversitesi ise akademik takvimi yayımladı. Yayımlanan takvime göre Açıköğretim Fakültesi ara sınavları 2-3 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

Ara sınavların ardından final sınavları ise 20-21 Ocak 2018'de düzenlenecek. Düzenlenecek olan ilk sınavlarda öğrencilere, her bir ders için ilk 7 ünite konularından sorular yönlendirilecek.

Bütünleme Sınavı Ne Zaman?

Ara ve final sınavlarının ardından derste başarısız olan öğrenciler için bütünleme sınavları 24-25 Şubat tarihlerinde düzenlenecek. Finals sınavları ile bütünleme sınavlarında ise öğrencilere toplam 14 üniteden sorular yönlendirilecek.

Bahar Dönemi Kayıtları

Güz döneminin sona ermesinin ardından bahar dönemi Şubat 2018'de başlayacak. İkinci dönem ders kayıtları ise 29 Ocak-4 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılabilecek.

Sınav Sonuçları Ne Zaman?

Atatürk Üniversitesi tarafından yapılacak olan Açıköğretim Fakültesi sınavlarına ait sonuçlar için akademik takvimde herhangi bir tarih belirtilmedi. Ancak sınav sonuçlarının her yıl olduğu gibi sınavdan sonraki 2 hafta içinde açıklanması bekleniyor.

Başarı Puanı

Ders notu hesaplamasında ise ara sınav puanının %30'u ve yarıyıl sonu/bütünleme puanının %70'i alınır. İki sınavın alınan oranları toplamı ise dönem sonu başarı puanı olur.

Dört Yanlış 1 Doğru Sistemi Devam Ediyor

AÖF öğrencileri tarafından büyük tepkilere neden olan 4 yanlış 1 doğru sistemi halen devam etmektedir. Ancak bunun bir an önce düzeltilmesi gerekmektedir.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

26 Eki 2017 - 16:10 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler