AÖF Üç Ders Sınav Soruları Açıklandı-Peki Üç Ders Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF Üç Ders sınav soruları adayların erişimine açıldı. Peki üç dersi sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Üç ders sınav sorularına nasıl ulaşabilirim? İşte detaylar.

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi sosyal hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, 22 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen AÖF üç ders sınavının soruları erişime açıldı.

Anadolu Üniversitesi sosyal medya hesabı üzerinden adaydlara duyurulan açıklamada hafta sonu gerçekleşen üç ders sınavına ait sorular, sınava giren adayların erişimine açıldı.

Sorulara Nasıl Ulaşabilirim?

Açıklama sonrasında öğrenciler, üç ders sınav sorularına ulaşmak için araştırmalara başladı. AÖF üç ders sınav soruları Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden adayların erişimine açıldı.

AÖF 3 Ders Sınav Sorularına gitmek için lütfen TIKLAYIN.

Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Anadolu Üniversitesi AÖF üç ders sınav sonuçlarının açıklanması ile ilgili net bir tarih verilmedi. Ancak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sınav sonucunun on beş gün içerisinde AÖF resmi internet sitesi üzerinden yayımlanması bekleniyor. Sınav sonuçları "https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim" adresinden ya da "https://ekampus.anadolu.edu.tr/" adresi üzerinden sorgulanabilecek.

AÖF GEçme Notları

AÖF sınavlarında uygulanan puan cetveli şu şekilde:

# 84 – 100 AA 4,00 Geçer
# 77 – 83 AB 3,70 Geçer
# 71 – 76 BA 3,30 Geçer
# 66 – 70 BB 3,00 Geçer
# 61 – 65 BC 2,70 Geçer
# 56 – 60 CB 2,30 Geçer
# 50 – 55 CC 2,00 Geçer
# 46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçer
# 40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçer
# 33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçer

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Tem 2017 - 11:14 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

DİLA EMEN - DD GEÇERLİ YENİ YÖNETMELİĞE GÖRE 30 OLMUŞTUR 9. MADDESİNE GÖRE BİLGİNİZE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Temmuz 11:14


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler