AÖF Sınav Sonuçlarına Tepki Büyüyor!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Vize sınavları 7 Aralık 2016 tarihinde açıklandı! Sınav sonuçlarına çok sayıda öğrenci tepki gösterdi!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınav sonuçları bugün açıklandı. 

Adaylar sınav sonuçlarının açıklandığını haberimiz kapsamında kolaylıkla öğrendi. AÖF ADAYLARI, sınav sonuçlarına https://aof.anadolu.edu.tr/ adresinden erişim sağladı. 

26 27 Kasım 2016 AÖF Sınavları başarı ile tamamlanmıştı. Şimdi ise tüm gözler sonuçlara odaklanmış durumda iken, sonuçlar açıklandı! Adayların birçoğu sınav sonuçlarından memnun değil. Adaylar, beklediklerinden çok daha düşük puan aldıkları için şikayet etmekte. 

Yeni Sınav Sistemi Büyük Tepki Çekti! 
Geçtiğimiz haftalarda Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları hakkında önemli bir gelişme yaşanmıştı. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, sınavların artık ÖSYM sistemi ile yapılacağını açıklamıştı. Bu sistem ile 4 yanlış bir doğruyu götürecek. 

Bu sistem nedeni ile adayların çoğunun puanları düştü. AÖF ÖĞRENCİLERİ ise bu duruma oldukça kızgın. Bu sınav sisteminin acilen değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorlar. Şimdiden final sınavlarına çalışmaya başlayan adayların bu sınav sistemi nedeni ile morali bozuk! AÖF YETKİLİLERİNE, bu sistemin kaldırılması hakkında ricada bulunuyor. 

Sizler de bu konuda sorun yaşadıysanız ve sınav hakkında daha farklı konularda yorum yapmak isterseniz haberimizin altına yorum yapabilirsiniz. AÖF hakkındaki her türlü gelişme ve haber için bizi takipte kalınız. 
Kpsscafe.com.tr|ANKARA 

07 Ara 2016 - 20:32 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Fatih - Bu adil bir sınav sistemi değil bu şekilde olmaz bizler örgün öğretim görmüyoruz kendi kaynaklarımız la birşeyler yapmaya çalışırken bu çok adaletsiz bir durum kesinlikle değişmeli

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32
07

Ülker - Aöf okuyanlar ikinci üniversite olarak okuyorlar.çalışanlar yüksek öğretim diploma sahibi olmak için okuyorlar.zaten derslerin akademik öğretisi yok.yani okulda derslere girme olanağı yok.evde kendi başına çalışıyorsun. Bu yaptığınız uygulama toplumsal bir cinayettir.okuma hırsımızı kiriyorsunuz. Sonra gençlik okumuyor diyorsunuz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32
06

Mücahit - Bu sınav sistemi böyle devam ederse yakında kayıt yaptıracak tek öğrenci bulamayacaksınız.. Acilen sistemin eskiye dönmesi gerekiyor.. Yetkililerden gereken ehemmiyeti vererek bir an önce bu sistemi değiştirmelerini ısrarla talep ediyoruz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32
05

Kerem canpolat - Bu sistemi zorlastirmanin bir anlamı yok.Hayat bizlere yeterince zorluklar çıkarıyor bizleri üniversite sınavına girer gibi 4 doğru 1 yanlış uygulamasının acilen kaldırılmasını istiyoruz.Bizler örgün eğitimle eşit adelet li bir şekilde eğitim istiyoruz.Yetkililerden acilen rica ederiz bu uygulamaya son verin bizler yeterince mağdur olduk Bizleri daha fazla mağdur etmeyin.Vicdanınizla karar verin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32
04

cansu - Sonuclar bekledigimden çok dusuk geldi eski sisteme geri dönülsün lütfen... acikogretimin cazibezi nerde kaldı....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32
03

Zafer - Bu sistem ile okul bitmez. Yazık bu kadar insana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32
02

Tülay kanay - Evet sistemleri çok saçma para avcılığı resmen sözde unv ama unv demeye 40 şahit lazım Türkiye sınırlarında hersey beklenir bu sağlıkta ve eğitimde akan paralar hiçbir yerde akmıyor rektör beyın kendisinide pistte görmek lazım...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32
01

Yokki - Lutfen eski sisteme donulsun ya sonuclar hic acıcı degillllll

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 20:32


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler