AÖF İngilizce Öğretmenliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları Hakkında Bilgi

AÖF İngilizce Öğretmenliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları Hakkında Bilgi İngilizce Öğretmenliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları I (5.

AÖF İngilizce Öğretmenliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları Hakkında Bilgi

İngilizce Öğretmenliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları I (5. Yarıyıl) ile Topluma Hizmet Uygulamaları II (6. Yarıyıl) dersleri tüm öğretmenlik programları içinde YÖK tarafından konulan ve devam zorunluluğu olan bir derstir.

Söz konusu dersin uygulaması, http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresi, İÖLP linkindeki “Duyurular” bölümünde ilan edilecek, İlköğretim okullarında etüt çalışması şeklinde (öğrencinin adres iline göre) yapılacaktır. Her öğrenci http://eogrenme.anadolu.edu.tr adresinde yer alan İÖLP linkindeki “Duyurular” bölümünde ilan edilecek ilköğretim okulunda Güz Döneminde “Topluma Hizmet Uygulamaları I”
ve Bahar Döneminde “Topluma Hizmet Uygulamaları II” dersini yürütecektir.

Dersin değerlendirmesi dönem içinde hazırlanacak rapo rlardan oluşturulacak elektronik dosyanın (eportfolyo) (Güz ve Bahar Dönemi sonunda birer kez hazırlanır) notlandırılmasına göre yapılacaktır. (Daha detaylı bilgi için “İngilizce Öğretmenliğinde Topluma Hizmet Uygulamaları” ders kitabına bakınız).

03 Eyl 2014 - 10:00 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler