AÖF Güz Dönemi Vize Sınav Soruları E Kampüs'ten Yayımlandı

25-26 Kasım tarihlerinde düzenlenen AÖF güz dönemi vize sınavına ait sorular Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlandı.

Anadolu Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 25-26 Kasım tarihlerinde yapılan AÖF vize sınavına ait soruların erişime açıldığı belirtildi.

Anadolu Üniversitesi tarafından 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavları yapıldı.

Türkiye genelinde buluna nsınav merkezlerinde yapılan vize sınavlarına yüz binlerce aday girdi. Sınavların tamamlanmasının ardından adaylar, internet üzerinden sınav sorularını araştırmaya başladı.

Sınavda sorulan sorular, bu dönem diğer dönemlere göre erken açıklandı. Anadolu Üniversitesi yaptığı son dakika açıklamasında vize sınav sorularının E Kampüs sistemi üzerinden açıklandığını duyurdu.

Anadolu Üniversitesi E Kampüs girişi için TIKLAYIN

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN 

Kpsscafe.com.tr | Ankara

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Kas 2017 - 11:54 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Yaşar - Abi edebiyat sınavı ne zordu ya pazar günü olan resmen adamlar kuranı hatim edin demiş ya o yabancı adamlar temsilcileri nedir bu kadar da zorlanamaz ki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 11:54
02

Defne - 25 26 kasım vize sınav soru cvp açıklandı dıyosunuz giriyorum sıtenize hiç bişy paylaşılmamş bn neden goremiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 11:54
01

Defne - cvp bekliyoruz çıkmş sorulara nasıl ulasıcz 25 26 kasm

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 11:54


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler