Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adayları Dikkat! Sınavsız Giriş Müjdesi Verildi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrencileri yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Adaylar sınava girmeden AÖF'e kayıt yaptırabilecek. Peki bu konudaki kriterler neler? Tamamı ve çok daha fazlası haberimizde...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Adayları Dikkat! Sınavsız Giriş Müjdesi Verildi 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nce yapılacak olan 3 ders sınavı önümüzdeki gün yapılacak. Adaylar sınava hazırlık yapmakta iken, AÖF'ten çok önemli bir açıklama geldi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin herhangi bir bölümünden mezunsanız yahut örgün eğitim alıyorsanız AÖF'te ikinci üniversite okuma hakkı kazanabillirsiniz. Yani sınava girmeden AÖF'te okuyabilir, ikinci üniversiteye giriş hakkı kazanabilirsinisz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ikinci üniversite kayıtlar için öğrencilerin 5-18 Eylül 2017 tarihleri arasında AÖF bürolarına müracaat etmeleri gerekiyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavsız ikinci üniversite açıklaması Balıkesir Büro Yöneticisi Necati Eroğlu'ndan geldi. Eroğlu,  "Anadolu Üniversitesi (AÜ), üniversitelerin herhangi bir bölümünden mezun (Açıköğretim Fakültesi dahil) olan ya da örgün üniversitede okumaya devam edenler için 37 ön lisans , 18 lisans bölümünü şartsız ve sınavsız okuma imkanı sunuyor. Bu yıl Suudi Arabistan’a da büro açan üniversitemiz, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon, İlahiyat (Arapça), İşletme (İngilizce) ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) programlarını da açtı" açıklamasında bulundu.

Söz konusu üniversite kayıtları için adayların Eylül ayını iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Diğer adayların AÖF'te okumak için Üniversite sınavlarına girmesi, iki yıllık önlisans mezunlarının ise DGS'ye girmesi gerektiğini de hatırlatalım.

Eğitim haberlerinden anında haberdar olmak adına grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Tem 2017 - 14:12 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Cocuk gelişimci - Lutfen cocuk gelişimcileride bırılerı dusunsun artıkk...alım yapılsın devlet kadrosundan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:12


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler