23-24 Mayıs 2015 AÖF Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı

23-24 Mayıs 2015 AÖF final sonuçları anadolu.edu.tr adresinde açıklandı. Öğrenciler sınav sonuçlarını AÖF numaraları ile öğrenebilecekler.

23-24 Mayıs 2015 AÖF final sonuçları anadolu.edu.tr adresinde açıklandı. Öğrenciler sınav sonuçlarını AÖF numaraları ile öğrenebilecekler.

23-24 Mayıs 2015 tarihinde milyonlarca üniversitelinin girdiği 2015 AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavı sonuçları için gözler anadolu.edu.tr adresinde...
Adaylar sonuçlarını T.C numaraları ile AÖF final sonuç sorgulama' ekranından öğrenebilirler. Sonuçların açıklanması ile birlikte şimdi çoğu öğrenci tek ders sınavının ne zaman ve nasıl olacağını konuşuyor.

AÖF Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı için Tıklayınız


AÖF Tek Ders Sınavı Hakkında Bilgilendirme

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları (http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/adresinden e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.

AÖF Sınav Soru ve Cevaplarına Ulaşmak için Tıklayınız

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Açıköğretim Sınav Geçme Notları:

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti
0 – 32 FF 0,00 Kaldı

AÖF Sınavları nasıl değerlendirilir? Derslerden geçme nasıl hesaplanır?

Sınavların değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Usul ve Esasları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Bağıl Değerlendirme Esaslarına göre belirlenir.
Sınavlarda soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır.
Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 5(beş) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.
Her dersin cevabı, o dersin isminin yazılı olduğu sütuna işaretlenmelidir. Yanlış sütuna yapacağınız işaretlemeler kesinlikle değerlendirilmez. Cevap kâğıdında mutlaka ilgili ders için ayrılan ve açıkça dersin adı yazılan sütunu kodlayınız.
Tüm sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde hazırlanmakta ve bilgisayar ortamında değerlendirilmektedir. Bu sınavlarda öğrencilerin, derslerin her birinden ayrı ayrı başarılı olmaları gerekmektedir.
Cevaplar değerlendirilirken doğru cevaplara puan verilecek, yanlış cevaplar için puan düşürülmeyecektir. Başka bir deyişle, yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecektir. Bu nedenle soru kitapçıklarındaki soruların cevapsız bırakılmaması, öğrencilerin yararınadır. Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir.
AÖF sınav sorularına ve cevaplarına haberimizden erişebilirsiniz. AÖF bahar dönemi sınav soruları açıklandı. Öğrenciler sınav soruları çözerek sınav sonuçları hakkında fikir sahibi olabilirler. 18-19 Nisan tarihinde yapılan bahar dönemi ara sınavlarının sorularına erişmek için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz. İşte 2015 AÖF sınav soruları ve cevap anahtarları.

27 Haz 2015 - 15:52 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

öğrenci - Açıklandı deniliyor giriyorum sadece ara sınav sonuçları gösteriliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 15:52
06

çavuş - Açıklanmadı daha kardesim rahat ol stres yapma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 15:52
03

duygu destan - bu nası iş ya açıklandı acıklmnmadı ne olcaksa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 15:52
02

öğrenci - neden cevalar hala yoook yetkılılere bir sorulsa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 15:52
01

ela - Kaç gün geçti kardeşim hala açıklayamadılar ya.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 15:52


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler