2016-2017 AÖF Final Sınav Soruları ve Cevapları Adayların Erişimine Açıldı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi dönem sonu sınavlarının soruları ve cevap anahtarları resmi web sayfasından adaylara bildirildi. Cevap anahtarları ve tüm ayrıntılar içerikte...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi geçtiğimiz hafta sonu yani 14 - 15 Ocak 2017 tarihlerinde Tüm Türkiye'de güz dönemi dönem sonu sınavlarını tamamladı.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavlarının hemen ardından bir gün sonra sınavların soru ve cevapları adayların erişimine açıldı.

2017 AÖF Final Sınav Soruları ve Cevapları için TIKLAYINIZ.

MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ. FACEBOOK GRUBUMUZA ÜCRETSİZ ÜYELİK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi web sayfasında 16 Ocak 2017 tarihinde öğle saatlerinde yayımlanan cevap anahtarları ile tüm öğrenciler sınav sonuçlarını tahmin şekilde öğrenebilecek.

Bunun yanında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yeni sınav sistemi ile gelen 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi işlemi tüm hızı ile devam ediyor. Öğrencilerin tepkileri karşısında geri adım atmayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yetkilileri, öğrencilerin daha çok çalışması gerektiğini dile getirmişti.

Yeni sınav sistemi ile gelen bir gelişme de, tek ders sınavının kaldırılması oldu. Artık öğrenciler 3 ders sınavına girebilecek. 16 Ocak 2017 soru ve cevap anahtarına erişim sağlamak için lütfen 2017 AÖF Final Sınav Soruları ve Cevapları 'na tıklayınız.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

16 Oca 2017 - 20:51 - AÖF Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler