ALES Sonbahar Dönemi 2016 Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı!

ÖSYM, yayımladığı duyuru kapsamında ALES Sonbahar Dönemi için kullanılacak olan sınav giriş belgelerini adayların kullanımına açtı. Yayımlanan duyuruya ulaşmak ve ALES sınav giriş belgelerini edinmek için haberimize göz atabilirsiniz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSM) tarafından yayımlanan duyuruyla ALES Sonbahar Dönemi Sınav Giriş Belgeleri adayların görüntülemesine açılmış bulunmaktadır. Sınav katılımcısı adaylar, sınav giriş belgelerini aşağıda yer alacak bağlantıyla edinebilirler. ALES Sonbahar Dönemi 2016 katılımcısı adaylar için ÖSYM tarafından yapılan duyuru aşağıdaki gibidir:

DUYURU

(08 Aralık 2016) 2016-ALES (Sonbahar Dönemi): Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

18 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2016-ALES Sonbahar Dönemi) başvuruda bulunan adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmış olup adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

Sonuçlar ve sınav giriş belgeleri açıklandığında ilk önce siz haberdar olun.

KPSS CAFE mobil uygulamamızı ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınız için indirebilirsiniz. Bu sayede anında bildirim alacak ve öncelikli olarak haberdar edileceksiniz. Facebook ve Twitter hesaplarımızı takip ederek, gündemden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

kpsscafe.com.tr | KONYA

08 Ara 2016 - 14:06 - ALES Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler