2017 e-ALES Deneme Sınavı Giriş Belgeleri Yayımlandı

2017 e-ALES Deneme Sınavına günler kala sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından yayımlandı. Sınav hakkında bilgilendirme yapan ÖSYM'nin duyurusunun tamamı haberimizde...

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2017 e-ALES Deneme Sınavı sınav giriş belgelerini adayların erişimine açtı.

Adaylar 2017 e-ALES Deneme Sınavına nerede gireceklerini bu sınav giriş belgeleri ile öğrenebilecek. 2017 e-ALES Deneme Sınavı 28 Ocak 2017 tarihinde saat 14:30’da uygulanacak.

Sınava katılım gösterecek olan adaylar sınava kalem kağıt silgi gibi materyallar getirmeyecek. Bu nesneler ÖSYM tarafından bir kutu içinde adaylara teslim edilecek. Adaylar sınava sadece pet şişe sokabilecek.

Adaylar 2017 e-ALES Deneme Sınavı Giriş Belgelerine TC Kimlik numaraları ile sahip olabilecek. 2017 e-ALES Deneme Sınavı Giriş Belgeleri çıktı halinde elinde olmayan aday sınava giremeyecek.

2017 e-ALES Deneme Sınavı Giriş Belgeleri için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

ÖSYM duyurusu şu şekilde yapıldı;
''2017 e-ALES Deneme Sınavı (e-ALES Deneme 2017/1): Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi
28 Ocak 2017 tarihinde saat 14:30’da uygulanacak olan e-ALES Deneme Sınavına (e-ALES Deneme 2017/1) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.
DİKKAT! Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, işlem kâğıdı  ve peçete ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyecek sınava  binasına alınmayacaktır.
Sınav binasına en geç saat 14:15'e kadar giriş yapınız. Bu süreden sonra sınav binasına giriş yapılamayacaktır.
Adaylara saygıyla duyurulur.''

2017 e-ALES Deneme Sınavı Giriş Belgeleri için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız

ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Oca 2017 - 18:23 - ALES Haberleri



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler