Yeni Yüzyıl Üniversitesi Personel Alacak!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilan ile Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümüne 1 Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Personel Alacak!
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilan ile Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümüne 1 Dr. Öğretim Üyesi alımı yapacak.

Yayımlanan ilanda "Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23. maddesi, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Yasa’nın 48. Maddesinde belirtilen şartları sağlayan doktor öğretim üyesi alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

Dr. Öğr. Üyesi alınacaktır. Doktor öğretim üyesi adayları; özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı dört nüsha olarak, ilanda belirtilen süre içerisinde teslim eder.

- Akademik unvanının gerektirdiği diploma ve belgelerin onaylanmış fotokopileri (Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır)

-Başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir

Başvurular ilgili Fakülteye şahsen yapılacak olup, posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

NOT: Başvuruda; ilana ilişkin ayrıntılı bilgilere, istenen belgelere ve formlara;

www.yeniyuzyil.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

08 Kas 2018 - 21:07 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler