İnönü Üniversitesi Personel Alım İlanı

İnönü Üniversitesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımları yapacak.

İnönü Üniversitesi, 21 Kasım 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yaptığı açıklama ile alımlarını kamuoyuna duyurdu.

İnönü Üniversitesi, duyurusunda alım hakkındaki her bilgiye yer verdi.

İnönü Üniversitesi, farklı bölüm ve birimlere, toplamda 28 adet akademik personel alımı yapacak. İnönü Üniversitesi, bünyesine doçent ve profesörler katacak.

Profesör Kadrolarına Başvuracaklar;

-Profesör kadroları daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalarına: doçentlik belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek altı takım dosya ve 2 adet fotoğraf teslim edeceklerdir.

Doçent Kadrolarına Başvuracaklar;

-Doçent kadroları daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalarına; doçentlik belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını ekleyerek dört takım dosya ve 2 adet fotoğraf teslim edeceklerdir.

İlana Başvurular : 22.11.2016-06.12.2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

İnönü Üniversitesi 28 Adet Akademik Personel Alım İlanının Detayları İçin Tıklayınız.

Kpsscafe.com.tr KONYA

21 Kas 2016 - 14:18 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler