Hakkari Üniversitesi ALES 70 Puanla Personel Alımı Yapacak

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilan ile 29 Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Hakkari Üniversitesi ALES 70 Puanla Personel Alımı Yapacak
Hakkari Üniversitesi ALES 70 Puanla Personel Alımı Yapacak
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilan ile 29 Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu.
 

Yayımlanan ilanda "Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav île Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi hükümleri uyarınca personel alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU / ÖN DEĞERLENDİRME / SINAV TARİHLERİ VE BAŞVURU YERİ

1- İlan Yayım Tarihi: İlanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihtir.

2- Başvuruda bulunacak adayların ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir.

3- Başvuru, Değerlendirme ve Sınav Takvimi: Son Başvuru Tarihi, Ön değerlendirme Tarihi, Sınav Giriş Tarihi ve Sonuç Açıklama Tarihi üniversitemizinwww.hakkari.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

4- Kabul Edilecek Başvuru Şekli: Şahsen veya Posta İle GENEL ŞARTLAR

1- Adayların 657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinin şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

2- ALES'ten en az 70, Yükseköğretim tarafından kabül edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puanı muadili bir puan almış olmak gerekir.

3- Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.

4- Postadaki gecikmeler ve ilanda belirtilen süreler içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurulara ilişkin sorumluluk başvurana aittir.

5- Müracaat edecek Adayların tek bir kadro ilanına müracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuran adayların her iki başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

6- Onaylı istenen belgelerin, Noterden veya Resmi Kurumlarca "Aslı Gibidir" yapılarak onaylanması gerekmektedir.

7- Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurabilmek için ilana ilk başvuru tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak gerekir.

8- Araştırma Görevlisi atamaları 2547 sayılı Kanun'un 50/d maddesine göre yapılacaktır.

9- Devlet Yükseköğretim Kurumlannın araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda tezli yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlilik eğitimi öğrencisi olmak şartı aranır.

10- Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip şartı aranır.

11- Meslek Yüksekokullarında ilan edilen öğretim görevlisi kadroları yabancı dil şartından muaftır.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

1. Başvurdukları bölüm/anabilim dalı/program adı, kadro unvanı, yazışma adreslerini ve telefon numaralarını belirten dilekçe.

2. Özgeçmiş.

3. Merkezi sınav (ALES) belgesi fotokopisi.

4. Lisans Diploması veya geçici mezuniyet belgesi.(Yurtdışından alınmış diplomaların YÖK Başkanlığınca denkliğinin onaylandığını gösteren belge) fotokopisi.

5. Yabancı dil sınavı (KPDS, ÜDS, YÖKDİL veya eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen sınav) belgesi fotokopisi.

6. Yüksek lisans yapmış olmak şartıyla çıkan ilanlarda, yüksek lisans diploma fotokopisi veya yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak şartıyla çıkan ilanlarda öğrenci belgesi.

7. Lisans transkripti (Aslı veya Onaylı Örneği).

8. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

9. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi.

10. Hizmet belgesi (Daha önce kamuda, Özelde SSK veya BAĞ-KUR da çalışmışlığı varsa).

11. 2 Adet vesikalık fotoğraf ( son altı ay içinde çekilmiş).

12. Süresi içinde yapılmayan başvurularla, eksik belgeli dosyalar dikkate alınmayacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar kurumumuza ulaşmış olması gerekmektedir.

26 Ara 2018 - 21:32 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler