Yüksek Öğretim Kurulu Araştırma Görevlileri Son Gün 08 Aralık!

Yüksek Öğretim Kurulu atayacağı 896 araştırma görevlisi için son başvuru tarihi 08 Aralık. Peki hangi üniversiteler araştırma görevlisi alacak?

Yüksek Öğretim Kurulu üniversiteler açılan kadrolara akademik personel atayacak.

Geçmiş haftalar yayınladığımız haberlerde öğretim görevlileri alımı yapılacağını yazmıştık. 

75 üniversiteye toplam 896 araştırma görevlisi kadrosu alacak olan YÖK başvuru tarihlerinin 08 Aralıkta biteceğini söyledi.

Kadro başvuruları e-Devlet'ten yapılmaya devam ediyor.

Alım yapılacak alanlar Hukuk, İlahiyat Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler, Mimarlık, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Mekatronik Mühendisliği, Genetik, Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik, Dil ve Konuşma Terapisi, Psikoloji, Özel Eğitim, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Gıda Mühendisliği, Biyomühendislik, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Ulaştırma ve Lojistik olarak belirlendi.

Başvuru detayları için Lütfen Tıklayınız.

Kpsscafe mobil uygulamalarımız cep telefonunuza Android ve IOS uygulamasını indirerek gelişmeleri oradan takip edebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr|BURSA

07 Ara 2016 - 19:31 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler