Üniversitelere Personel Alımları Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilanlar kapsamında üniversitelere farklı pozisyonlarda personel alımları yapılacaktır. Alım şartları, pozisyonlar ve çok daha fazlası haberimizde...

Anadolu Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Kırıkkale Üniversitesi personel alımlarında bulunacağını kamuoyuna aktarmıştır. 

Üniversitelerin yayımladıkları ilanları kapsamında alım yapacakları pozisyon ve şartlar adaylara iletilmiştir. 

Kurumlara akademik personel alımı yapılacaktır. Abdullah Gül Üniversitesi'ne 12 akademik personel, Anadolu Üniversitesi'ne 27 akademik personel, Kırıkkale Üniversitesi'ne 17 akademik personel alımı gerçekleştirilecektir. Alım yapılacak olan pozisyonlar, doçent, yardımcı doçent ve profesör olarak sıralanmaktadır. 

Kırıkkale ve Anadolu Üniversitelerine personel alım başvuruları 23 Aralık 2016 tarihinde sona erecek olup, Abdullah Gül Üniversitesine başvurular 26 Aralık 2016 tarihinde sonlanacaktır. Alımlar hakkında ayrıntılı bilgi almak için alttaki linkleri kullanabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi akademik personel alımı ilanı için lütfen TIKLAYINIZ.
Abdullah Gül Üniversitesi akademik personel alımı ilanı için lütfen TIKLAYINIZ.
Kırıkkale Üniversitesi akademik personel alımı ilanı için lütfen TIKLAYINIZ.


Kamuya personel alımları ve akademik personel alımlarını takip edebilmek için sosyal medyadan haberlerimize ulaşabilirsiniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

11 Ara 2016 - 00:39 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler