Üniversitelere 50 Akademik Personel Alınacak

Devlet Personel Başkanlığı'nda yayımlanan ilanlara yenileri eklendi ve 3 üniversiteye 50 adet personel alınacağı kamuoyuna bildirildi. Tüm şartlar, pozisyonlar ve başvuru süresi haberimizde...

20 Ocak 2017'nin ilk dakikalarında Devlet Personel Başkanlığı'nda ilan duyuruları yayımlandı. Yayımlanan duyurular kapsamında 50 adet akademik personel alımı ilan edildi.

Devlet Personel Başkanlığı'nda personel alım ilanı yayımlayan üniversite kurumları, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Ömer Halisdemir Üniversitesi oldu.

Üniversiteler çok sayıda personel alımı yapacak. Personellerin tamamı akademik yani doçent, yardımcı doçent ve profesör olacak. Ömer Halisdemir Üniversitesi 15 akademik personel, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 5 adet akademik personel, Selçuk Üniversitesi 30 adet akademik personel alımı yapacak.

MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. ALIM İLANLARI HAKKINDAKİ VE KAMU HABERLERİNE DAİR TÜM SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Başvurular başladı! BAŞVURULAR RTEÜ ve Ömer Halisdemir Üniversitesi için 3 Şubat 2017 tarihinde sona erecek. Selçuk Üniversitesi için ise başvurular 6 şubat tarihinde bitiyor. Daha fazla bilgi için alttaki linkleri kullanınız.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi akademik personel alım ilanı için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.
Ömer Halisdemir Üniversitesi akademik personel alım ilanı için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.
Selçuk Üniversitesi akademik personel alım ilanı için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

20 Oca 2017 - 00:14 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler