Üniversite Kurumlarına 120 Adet Personel Alımı Yapılacak!

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilanlar doğrultusunda üniversite kurumlarına çok sayıda personel alımı yapılacak. gerekli tüm ayrıntılar ve alımlara dair bilgilendirmeler kpsscafe.com.tr'de...

Üniversite Kurumlarına 120 Adet Personel Alımı Yapılacak! 

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasındaki ilan duyurularına her gün yenileri ekleniyor. 3 Mayıs 2017 tarihinin ilk dakikalarında yayımlanan ilan duyuruları ile beraber üniversite kurumlarına tam 120 personel alımı yapılacak.

Üniversite kurumlarının tamamına 120 adet akademik personel alımı gerçekleştirilecek. Başvurular başladı. Her birinin başvuru tarihleri farklılık gösteriyor. Alım yapacak olan kurumlar; Atatürk Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi olarak sıralanıyor.

ALIM YAPACAK KURUMLARIN ALIM SAYISI, SON BAŞVURU TARİHİ VE İLAN LİNKLERİ 
Atatürk Üniversitesi 29 Akademik Personel Alacak son gün 17 Mayıs 2017 İLAN İÇİN TIK..
Bozok Üniversitesi 13 Akademik Personel Alacak son gün 18 Mayıs 2017  İLAN İÇİN TIK..
Cumhuriyet Üniversitesi 22 Akademik Personel son gün 16 Mayıs 2017  İLAN İÇİN TIK..
Uşak Üniversitesi 38 Akademik Personel Alacak son gün 16 Mayıs 2017  İLAN İÇİN TIK..
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 18 Akademik alacak son gün 12 Mayıs 2017  İLAN İÇİN TIK..

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

03 May 2017 - 00:27 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Bahar - Ya lojistik icin alimlar nasil olcak yada lojistik okudum yardimci olur musunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Mayıs 00:27


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler