Trakya Üniversitesi Personel Alımında Bulunacak

Trakya Üniversitesi'nce yayımlanan ilan duyurusu ile kurumun şartlarına uygun olarak personel alımlarında bulunulacaktır. Üniversite tarafından hangi şartlar ile hangi pozisyonlara personel alımı yapacağı yayımlanan duyuru ile kamuoyuna aktarılmıştır.

Trakya Üniversitesi tarafından yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kurum bünyesine yeni akademik personeller katmaya hazırlanılıyor. 

Trakya Üniversitesi'nce 9 Aralık 2016 gününün ilk dakikalarında Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında bir duyuru ilanı yayımlanmıştır. 

Trakya Üniversitesi'nin yayımladığı ilan duyurusu ile gerekli tüm bilgiler adaylara iletilmiştir. Trakya Üniversitesi bünyesine doçent, yardımcı doçent, profesör pozisyonlarında personel alımları yapılacaktır. Alım ilanına başvurular 9 Aralık 2016 tarihi itibari ile başlamış olup 23 Aralık 2016 tarihine kadar sürecektir.

Trakya Üniversitesi'nce yayımlanan ilan duyurusunda adayların hangi şartlara sahip olması gerektiği, alımların hangi pozisyonlara yapılacağı gibi birçok ayrıntıya yer verilmiş olup, aşağıdaki bölümlere alımlar yapılacaktır.
*ECZACILIK FAKÜLTESİ
*EDEBİYAT FAKÜLTESİ
*FEN FAKÜLTESİ
*EĞİTİM FAKÜLTESİ
*İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
*KEŞAN HAKKI YÖRÜK SAĞLIK YÜKSEKOKULU
*MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
*TIP FAKÜLTESİ
*UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

Trakya Üniversitesi akademik personel alımları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen TIKLAYINIZ. Kamuya personel alımları, akademik personel alımları ve çok daha fazlası için bizi takip etmeye devam ediniz. Sosyal medya ile mobil uygulamalarımızdan bizlere çok daha kolay erişim sağlayabilmektesiniz. 
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

09 Ara 2016 - 01:18 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler