Niğde Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı(11 Ekim 2012)

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN   Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan Üniversitemiz öğretim Üyeliği.

 

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan Üniversitemiz öğretim Üyeliği...

 

NİĞDE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca onaylanan Üniversitemiz öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama ilkeleri Yönergesi Hükümlerine göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

 

Niğde Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru Koşulları ve Uygulama ilkeleri Yönergesi Üniversitemiz web sitesinin (www.nigde.edu.tr) yönetmelikler ve yönergeler bölümünde yer almaktadır.

 

Başvurular ilanın günlük gazetede yayın tarihi itibariyle 15 (onbeş) gündür. (Günlük gazete ve Resmi Gazete'nin ilan tarihlerinin en son olanı dikkate alınacaktır)

 

Profesörlük kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun'un 26. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçesine, özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti, 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Doçentlik kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların 2547 sayılı Kanun'un 25. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine, özgeçmiş, onaylı nüfus cüzdanı sureti 2 adet fotoğraf, Doçentlik başarı belgesi, yayın listesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanun'un 23. maddesinde belirtilen şartlara ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Kriterlerine haiz olması, Anabilim Dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan sureli, 2 adet fotoğraf, doktora belgesi, Yabancı Dil belgesi (KPDS ve ÜDS'den 55 puan ve üstü, TOEFL ve IELTS sınavlarında KPDS ve ÜDS'nın 55 puanına eşit ve üstünde bir puan kabul edilir.) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 nüsha dosyayı başvuru dosyasına ekleyerek Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Duyurulur.

 

BİRİMİ VE BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI VEYA ALANI UNVANI ADET AÇIKLAMALAR

 

EĞİTİM FAKÜLTESİ

 

Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Doçent 2 İlköğretim

 

Sınıf öğretmenliği Yardımcı Doçent 1

 

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

 

Biyoloji Zooloji Profesör 1

 

Biyoloji Genel Biyoloji Doçent 1

 

Matematik Cebir ve Sayılar Teorisi Yardımcı Doçent 1

 

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAK.

 

Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler Uluslararası ilişkilerYardımcı Doçent1

 

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

 

Jeoloji Mühendisliği Genel Jeoloji Yardımcı Doçent 1

 

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YO.

 

Antrenörlük Eğitimi Yardımcı Doçent 1

 

ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK HİZ. M.YO.

 

Sağlık Bakım Hizmetleri Yaşlı Bakım Hizmetleri Yardımcı Doçent 1

 

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

 

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Yardımcı Doçent 1

 

11 Eki 2012 - 09:05 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler