Namık Kemal Üniversitesine Öğretim Görevlisi Alımı(13 Kasım 2012)

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKADEMİK PERSONEL İLANI   (Profesör ve Yardımcı Doçent)   Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanunda değişiklik yapan 5772 sayılı Kanun ile Öğretim.

 

 

 

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKADEMİK PERSONEL İLANI

 

(Profesör ve Yardımcı Doçent)

 

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanunda değişiklik yapan 5772 sayılı Kanun ile Öğretim...

 

 

 

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN AKADEMİK PERSONEL İLANI

 

(Profesör ve Yardımcı Doçent)

 

Üniversitemiz birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanunda değişiklik yapan 5772 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerinde belirtilen koşullara göre öğretim üyesi alınacaktır.

 

. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşulları taşıyan profesör kadrolarına başvuracak adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına yardımcı doçent kadrolarına başvuracak adayların ilgili Dekanlığa şahsen başvurmaları gerekmektedir.

 

. Profesör kadroları devamlı statüde olup, başvuruda bulunacak adayların başvuracakları bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişini, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisi, Doçentlik Başarı Belgesi (profesör adayları başlıca araştırma eserini belirtecek) bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (6) altı takım dosya halinde vereceklerdir.

 

. Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların, başvurdukları bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine; ekleyecekleri özgeçmişini, 2 adet fotoğrafını, nüfus cüzdan fotokopisi, doktora/tıpta uzmanlık belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (4) dört takım dosya halinde vereceklerdir.

 

NOT: Yardımcı Doçent kadrolarına başvurularda üniversitelerin akademik kadrolara atama için aranan kriterler kapsamında Yükseköğretim Kurumunun belirlediği kıstaslar çerçevesinde yapılan merkezi yabancı dil sınavlarından belirli bir puan alma şartı getirilse bile söz konusu kadrolara atamalarda herhangi bir ayrım yapılmaksızın 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23. maddesinin (b) fıkrasının 2 numaralı bendi gereğince üniversitemizde ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır.

 

Yabancı ülkelerden alınan doktora diploması ile unvanların Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

 

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştıkları kurumdan alacakları onaylı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyeceklerdir.

 

Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 (on beş) gün olup, posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLAN EDİLEN AKADEMİK KADROLAR

 





BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABILIM DALI

PROF. Adet/Der.

YARD. DOÇ. Adet/Der.

KOŞULLAR



Ziraat Fakültesi

Bahçe Bitkileri

Bahçe Bitkileri

 

1/3

Kivi meyvesinin kalitesi ve muhafazası üzerine doktora yapmış olmak.



Ziraat Fakültesi

Tarım Ekonomisi

Tarım İşletmeciliği

 

1/3

Gıda tüketim alışkanlıklarının belirlenmesi üzerine doktora yapmış olmak. Kırsal kalkınma üzerine çalışması olmak.



Ziraat Fakültesi

Tarımsal Biyoteknoloji

Bitki Biyoteknolojisi

 

1/3

Bitki genetiği alanında "Kloroplast SSR ( cpSSR ) belirteçleri yardımıyla klonal tohum bahçesinde polen kirliliğinin belirlenmesi" konusunda çalışma yapmış olmak.



Ziraat Fakültesi

Zootekni

Hayvan Yetiştirme

 

1/3

Sığır ve mandalarda morfolojik ölçümler konusunda doktora yapmış olmak.



Fen Edebiyat Fak.

Biyoloji

Zooloji

1/1

 

Toprak, sucul ve simbiyotik siliyat türleri üzerinde çalışmalar yapmış olmak.



Çorlu Müh.Fak .

Makine

Mekanik

1/1

 

Difüzyon ve toz altı kaynağı üzerinde çalışmalar yapmış olmak. 


13 Kas 2012 - 09:03 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler