Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alıyor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi resmi web sayfasında bir ilan duyurusu yayımladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere Öğretim Üyesi alımı gerçekleştirecek. 

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi yayımladığı ilan duyurusu ile beraber alım yapacağı bölüm, birim ve istediği tüm nitelikleri belirtti. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, bünyesine katmak üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacaktır.

İşte o ilanın bir kısmı;

''T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZI ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 23., 25. ve 26. maddeleri ile Madde 23(c), 25(c) ve 26(a)'ne dayanılarak hazırlana nve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Akademik Yükseltilme ve Atanma Başvuru Asgari Şartlarına (Bakınız www.ogu.edu.tr Duyurular (Bilgi/Belge) sayfasında yayınlanan ESOGU Akademik Yükseltme ve Atama Başvuru Koşullan ve Başvuru Formu) ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanun'un 48. maddesi hükümleri uyarınca devlet hizmetine girmedearanılan şartlara haiz öğretim üyeleri (Profesör, Doçent, Yardımcı Doçent kadrolanna alınacaktır.''

Başvuruda Gereken Belgeler;

-Başvurular şahsen yapılacaktır.

*Adayın başvurduğu kadroya ait, anabilim dalı, kadro derecesi ve açıklamaları içeren dilekçe

*Özgeçmiş

*2 adet fotoğraf

*Nüfus Cüzdan Fotokopisi

*Doçentlik belgesi

*Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuran adaylar doktora/uzmanlık belgesi

*ESOGU Akademik Yükseltilme ve Atanma Başvuru Formu'nda belirtilen düzen ve formatta hazırlanmış ve puanlanmış, yayın listesi 

*Hizmet Belgesi 

*Başvuru dilekçesinde adaya ait tüm iletişim bilgileri

Başvuru Süresi

İlan tarihinden 15 gün içinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurulmalıdır. Aşağıdaki tabloda alım yapılacak olan öğretim üyesi, bölüm, birim,dal ve aranan nitelikler hakkında bilgi edinebilirsiniz.


Kpsscafe.com.tr

18 Tem 2016 - 11:12 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler