Dokuz Eylül Üniversitesi 53 Akademik Personel Alacak

Dokuz Eylül Üniversitesi'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma akademik personel alımları yapılacaktır. Gerekli tüm açıklamalar yapılmıştır. Ayrıntılar haberimizde...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin 26 Ocak 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne yapılacak olan alımların tamamı akademik personellerden olacak. Kuruma profesör, doçent ve yardımcı doçentler alınacak. Başvurular başladı.

Hangi birimlere alım yapılacak? 
Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı kapsamında kurumun çok sayıda birim ve bölümüne akademik personel alımı yapılacak. Bu birimler; BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ, DENİZCİLİK FAKÜLTESİ, EDEBİYAT FAKÜLTESİ, FEN FAKÜLTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ, HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ , İLAHİYAT FAKÜLTESİ, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İŞLETME FAKÜLTESİ... ve bu birimlerin çok sayıda bölümü olarak sıralanıyor. Alım yapılacak birim ve bölümler bu liste ile sınırlı değil. Listenin tamamı için lütfen ilan metnini inceleyiniz.

GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
Dokuz Eylül Üniversitesi 53 akademik personel alım ilanında çok sayıda açık olan birime dair bilgi verildi. Bu bölümlere alınacak olan her akademik personel için ayrı şartlar isteniyor. Özel şartlar tek tek sıralandı. Özel ve genel şartların tamamı ilan metninde.

BAŞVURULAR
Dokuz Eylül Üniversitesi akademik personel alım ilanı başvuruları başladı. 10 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı hakkındaki tüm ayrıntılar için lütfen TIKLAYINIZ. 

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Oca 2017 - 20:56 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler