Devlet Üniversitelerine 84 Personel Alımı Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımlanan ilan duyuruları kapsamında 4 adet devlet üniversitesine tam 84 adet akademik personel alımı yapılacak. Tüm detaylar ilanlarda adaylara açıklandı. hepsi ve daha fazlası...

84 AKADEMİK PERSONEL ALINACAK! DPB'DE YAYIMLANDI

Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında her gün çok sayıda personel alım ilanı yayımlanıyor. Bu ilan duyuruları içerisinde 4 adet devlet üniversitesi yer alıyor. Kurumlara çok sayıda personel alımı yapılacak.

HANGİ KURUMA KAÇ PERSONEL ALINACAK?
DPB ilanları kapsamında Aksaray Üniversitesi'ne 6, Balıkesir Üniversitesi'ne 36, Giresun Üniversitesi'ne 11, Çukurova Üniversitesi'ne 31 adet akademik personel alımı yapılacak. Alımlar dahilinde kurumlara profesör, doçent ve yardımcı doçent alımları yapılacak. Her pozisyon için farklı nitelikler, şartlar ve belgeler aranıyor.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek isterseniz---->>> tıklayınız

BAŞVURU SÜRECİ
4 devlet üniversitesine yapılacak olan personel alımlarına başvurular başladı. Başvurular Çukurova Üniversitesi için 23 şubat 2017'de diğer 3 üniversiteler için 24 Şubat 2017 tarihinde sona erecek. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen alttaki linklere erişim sağlayınız.
İLAN METİNLERİ
Aksaray Üniversitesi akademik personel alım ilan metni ve daha fazlası için lütfen TIKLAYINIZ.
Balıkesir Üniversitesi personel alım ilan metni ile daha fazlası için lütfen TIKLAYINIZ.
Giresun Üniversitesi personel alım ilan metni ve tüm ayrıntılar için lütfen TIKLAYINIZ.
Çukurova Üniversitesi personel alım ilan metni ve detaylar için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

10 Şub 2017 - 00:38 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler