Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alıyor

Bozok Üniversitesi'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma akademik personel alımları yapılacak. Alımda istenen şartlar kurum tarafından açıklandı. Hepsi için haberimize göz atabilirsiniz.

Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Bozok Üniversitesi'nin 25 Ocak 2017 tarihinin ilk dakikalarında Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusunda kuruma 20 adet akademik personel alımı yapılacağı kamuoyuna açıklandı.

Bozok Üniversitesi, bünyesine 20 akademik personel daha katacak. Başvurular başladı. Gerekli tüm şartlar ve nitelikler ilan duyurusunda adaylara açıklandı.

Bozok Üniversitesi, 20 akademik personel alımını farklı birimlere ve fakültelere yapacak. Kuruma yardımcı doçent ve profesör alımları yapılacak. Kurumun alacağı her akademik personel için ayrı ayrı nitelikler isteyen kurumun alım tablosu şu şekilde;

Bozok Üniversitesi'nin alım yapacağı personel ve açık birimler tablosuna en alttaki linkten erişim sağlayabilirsiniz. Bozok Üniversitesi akademik personel alım ilanına başvurular şahsen yapılacak olup, son başvuru tarihi 9 Şubat 2017 olarak belirlenmiştir.

Bozok Üniversitesi 20 adet akademik personel alım ilanı başvuru metni için lütfen TIKLAYINIZ.

Memur adayları grubumuza katılıp sorularınıza yanıtlar bulmak için --->tıklayınız  Mobil ios uygulamamızı cep telefonunuza ücretsiz yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Oca 2017 - 00:18 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler