Boğaziçi Üniversitesine Öğretim Görevlisi Alımı(17 Eylül 2012)

T.

T.C. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda...

T.C. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

 

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve aynı Yönetmeliğin 19.09.2009 tarih ve 27354 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik hükümleri uyarınca yukarıda unvanı ve nitelikleri belirtilen kadrolara Öğretim Elemanları alınacaktır.

 

2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi uyarınca atama yapılacaktır.

 

Başvurular:

 

· Mühendislik Fakültesinin ilgili Bölüm Başkanlığı'na yapılacaktır.

 

Başvuru için Gerekli Belgeler:

 

· Eksiksiz doldurulmuş fotoğraflı ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' (Başvuru birimlerinden alınabilir.),

 

· Lisans/Lisansüstü diploması fotokopisi,

 

· Resmi transkript, · Yabancı Dil Belgesi ( KPDS'den en az 90 veya eşdeğeri bir sınavdan başarılı olmak) veya tamamen İngilizce eğitim-öğretim yapan yükseköğretim kurumundan alınmış bir lisans veya doktora diplomasına sahip olmak,

· ALES belgesi fotokopisi (ALES Puanı 85, Türü SAY.),

 

· Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge. Başvuru için ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' http://www.boun.edu.tr/Assets/Documents/Content/Public/calisanlar_formlar/akademik_gorev_basvuru_formu.doc adresinden indirilip eksiksiz olarak doldurularak ilgili Bölüm Başkanlığına şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postalardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

 




 

Endüstri Mühendisliği veya Yöneylem Araştırması anabilim dallarında yüksek lisans veya doktora eğitimi yapıyor olmak.

Araştırma Görevlisi

2

28 Eylül 2012

17 Eyl 2012 - 16:35 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler