Amasya Üniversitesine Öğretim Görevlisi Alımı(6 Aralık 2012)

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünden:   Aşağıda unvanı ve şartları belirtilen Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi’nde açık bulunan Doçent kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin.

 

 

 

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Aşağıda unvanı ve şartları belirtilen Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinde açık bulunan Doçent kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin...

 

 

 

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

Aşağıda unvanı ve şartları belirtilen Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinde açık bulunan Doçent kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ile 657 sayılı Kanunun 48. Maddesindeki aranan şartları taşıyan öğretim üyesi alınacaktır.

 

Doçent kadrosuna müracaat eden adayların 2547 sayılı Kanunun 5772 sayılı Kanunla değiştirilen 24. Maddesinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları ve Amasya Üniversitesi

 

Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri" hakkındaki Üniversitemiz Senato kararı ile belirlenen koşulları yerine getirmeleri ve belirtilen niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

 

Doçent kadroları daimi statüde olup başvuracak adaylar;

 

Dilekçe ve Ekleri

 

1 - Başvuru dilekçesi

 

2 - Fotoğraf (2 adet)

 

3 - Özgeçmiş

 

4 - Lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesi (Noter Onaylı)

 

5 - Yayın listesi

 

6 - Yabancı dil belgesi (varsa)

 

7 - Kurum dışından başvuranlardan Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar için onaylı hizmet belgesi

 

8 - Erkek adaylar için Askerlik durum belgesi (Kurum dışından başvuranlardan)

 

9 - Nüfus cüzdanı fotokopisi

 

Başvuru Dosyası (4 nüsha)

 

1 - Özgeçmiş

 

2 - Lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesi (Noter Onaylı)

 

3 - Yayın Listesi

 

NOT:

 

1 - Başvurular ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na 4 takım dosya ile birlikte teslim edilecektir.

 

2 - Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

3 - Başvurulan birimlerce yapılacak ön (şekli) incelemeye göre anılan Kanun, Yönetmelik ve İlkelerde öngörülen koşulları yerine getirmeyenlerin ve belirtilen niteliklere sahip olmayanların başvuruları işleme konulmayıp, başvuru belgeleri istekleri halinde dilekçe karşılığında kendilerine verilecektir.

 

4 - Doçent kadrosuna Profesörler müracaat edemezler.

 

5 - İlanımıza http://www.amasya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

 





Birimi

Bölümü

Anabilim Dalı

Unvanı

Derecesi

Adet

Açıklamalar



Fen Edebiyat Fakültesi

Biyoloji Bölümü

 

Doçent

2

1

Biyoloji alanında doçentlik unvanı almak, hayvansal ve bitkisel dokularda serbest radikal hasarı çalışmış olup, Fen Edebiyat Fakültelerinde en az 15 yıl görev yapmış olmak.


06 Ara 2012 - 11:01 - Akademik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler