Yargıtay Başkanlığı Zabıt Katipliği Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Adaylar Sabırsız

Yargıtay Başkanlığı bünyesine alınacak olan 60 zabıt katibi için uygulanan yetenek sınavlarının ardından, adaylar sözlü sınavlara tabi tutuldular. Yargıtay Başkanlığı sözlü mülakat sonuçlarını ne zaman açıklayacak?

Geçtiğimiz günlerde Yargıtay Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanla kurum bünyesine Lise, Önlisans ve Lisans düzeyleri üzerinden 20 şer personel olmak üzere toplamda 60 zabıt katibi alımı yapılacağı ifade edilmişti... Duyurunun ardından adayların başvuruları alındı ve binlerce aday, yetenek sınavlarına katılım sağladı.

Yürütülen yetenek sınavlarında, adaylardan üç dakikada hatasız en az 90 kelimeyi yazmaları istendi ve tüm adaylar istedikleri klavye türünden (F veya Q) sınava katıldılar. Yetenek sınavında başarılı olarak kabul edilen adaylar da, sözlü mülakatlara alındılar. Yargıtay Başkanlığı yaklaşık olarak 20 günlük bir süre geçmesine rağmen, sözlü mülakata katılan adayların sonuçlarını açıklamadı...

Adaylar sabırsızlıkla bekliyor

Yargıtay Başkanlığınca henüz bir açıklamanın yapılmamış olması, adayların meraklı bekleyişinin sürmesine neden oluyor. Adaylar tarafından Yargıtay Başkanlığı zabıt katipliği sözlü mülakat sonuçlarının açıklanma tarihinin duyurulması gerektiği ifade edilirken, binlerce adayın heyecanının gün geçtikçe arttığı belirtiliyor... Kurum tarafından herhangi bir açıklama gerçekleştirilirse, bizler de ziyaretçilerimize duyuracağız.

Sonuçlar açıklandığında ücretsiz olarak bildirim almak için > TIKLAYINIZ

Memur adayları tanışma ve yardımlaşma grubumuz için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

11 Şub 2017 - 17:35 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

murat - şoförlük mülakatına giren varsa yanıt versin lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 17:35
02

serdar - ne zaman açıklanacak artık açıklansada ona göre hareket etsek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Şubat 17:35


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler