İzmir Adliyesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçlarıyla İlgili Duyuru

İzmir Adliyesi resmi internet sitesi www.izmir.adalet.gov.tr üzerinden sözleşmeli personel alımı (ikm, şoför, katip) başvuru sonuçlarının neden yayımlanmadığıyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

İzmir Adliyesi Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçlarıyla İlgili Duyuru

İzmir Adliyesi'nden Sözleşmeli personel alımıyla ilgili önemli bir duyuru yayımlandı. İzmir Adliyesi resmi internet sitesinden, CTE sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanma tarihinin 20 Ocak 2017'ye ertelendiği bildirildi.

Konu hakkında yapılan resmi duyuru şu şekilde ; "CEZA İNFAZ KURUMLARINA ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONEL SINAVINA İLİŞKİN DUYURUDUR Komisyonumuza bağlı Ceza İnfaz Kurumları için sözleşmeli personel pozisyonunda istiham edilmek üzere alınacak infaz ve koruma memuru, ceza infaz kurumu katibi ve şoför ünvanları için yapılacak olan sınav başvurularının sonuçlarını ve KPSS puan sıralamalarını gösterir Aday Tespit Listeleri, Komisyonumuzun 18/01/2017 tarih ve 2017/78 numaralı kararı gereğince 20/01/2017 tarihinde ilan edilecektir İlgili pozisyonlar için Komisyonumuza başvuran tüm adaylara ilanen duyurulur. 18/01/2017"

İzmir adliyesi'nin resmi internet sitesine "izmir.adalet.gov.tr" adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Konu hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşabilirsiniz. CTE sözleşmeli personel alımıyla ilgili diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için TIKLAYINIZ , Başvuru sonuçları açıklandığında haberdar olmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Oca 2017 - 10:40 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

SEMİH - bütün heryer açıklandı ama İzmir neden açıklamıyor sonuçları ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 10:40


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler