İnfaz ve Koruma Memuru Adayları DİKKAT! O Kişilere Alımlarda Öncelik Sağlanacak!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nde (CTE) infaz ve koruma memuru olarak görev yapmak isteyen kişilere müjdeli haber...

İnfaz Koruma Memuru Adayları Dikkat! YÖK'ten Onay Geldi ! 

Ceza ve Tevkifevleri bünyesinde infaz ve koruma memuru olarak görev yapmak isteyen adayları yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümü açılıyor. Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu bünyesine Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri Bölümü açılacak, burada öğrenim gören adaylara infaz koruma memuru olma yolunda öncelik sağlanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı: "Ceza ve Tevkif evlerinde barındırılan mahkûmların ihtiyaçlarını karşılayan ve bunların ıslahını sağlayarak topluma yeniden kazandırılmasına yardım eden ceza ve infaz koruma memurlarını kalifiye hale getirmek amacıyla bünyemizde bir bölüm açmayı uygun gördük. Alacakları bu eğitim sayesinde hem mesleki kalite artacak hem de göreve başlayacak memurların aidiyet duygusuna sahip olmaları sağlanacaktır. Türkiye’de ilk defa Atatürk Üniversitesi bünyesinde açılacak olan bu bölümün ceza ve infaz koruma memurlarının yetişmesine de önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Adalet Bakanlığı'na bağlı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kısa süre önce çıktığı ilanda 300 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuş ve adaylardan en az lise ve dengi okullardan mezun olma şartı aramıştı.  Önümüzdeki yıldan itibaren öğrenci alımı yapacak Atatürk Üniversitesi'nin ilgili bölümünden mezun olan öğrenciler CTE İnfaz ve Koruma memuru alımlarında önceliğe sahip olacaklar.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Oca 2017 - 12:53 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Yeter - Bence herkes devletine hizmet etsin yaş sinirini getirmesinler biz mezun oldugumuz zaman bize imkan vermediler yasta ilerledi hakkimizi simdi istiyoruz feto adamlarini işe aldilar bizimde yasimiz 44 de geldi işsiz kaldik simdi hakkimizi istiyoruz lutfen sesimizi yetkili kisilere duyurun tesekkur ederim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 12:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler