"İnfaz Koruma Memuru Alımlarında Öncelik Onların"

Adalet Bakanlığı 'nın İnfaz ve Koruma memuru alımlarında artık öncelik üniversite mezunlarının olacak. Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümü infaz ve koruma memuru yetiştirmeye hazırlanıyor...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İnfaz ve Koruma Memuru Yetiştirmeye Hazırlanıyor 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin bünyesindeki Adalet Meslek Yüksekokuluna açılan Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümü infaz ve koruma memuru yetiştirecek. Bu bölüme ilk etapta 40 öğrenci alımı yapılacağı öğrenildi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri bölümü ilk öğrencilerini almaya hazırlanıyor.

Üniversitenin ilk kez gerçekleştireceği öğrenci alımlarıyla ilgili daha önce Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'yle protokol imzalanmıştı. Bu protokol kapsamında okul öğrencilerine ceza infaz kurumlarında staj imkanı tanınacak. Yine aynı protokol kapsamında üniversiteden mezun olan öğrencilerin infaz ve koruma memuru olarak kamuya atanmasında öncelik tanınacak.

Adalet MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yanık,bölümle ilgili , "Ceza İnfaz ve Güvenlik Bölümü, Karadeniz sahili boyunca tek olma özelliği taşıyor. Bu bölüm mezunlarına öncelikli olarak işe girme imkânı sağlaması bakımından tercih edilebilecek en makul bölümlerden biridir. Öğrencilerimizin gelecek tercihlerinde bu hususu göz önünde tutmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Tem 2017 - 22:11 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Asdasdas - Meraba hala atanamadınız mı bu bölümü düşünüyorum gardiyan alımlarında öncelik bu bölüme veriliyor mu dönerseniz çok sevinirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 12:19
04

yase - Bence çok mantıklı olmuş her yıl binlerce gardiyan alınıyor herkes kendi bölümünden atansin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 22:11
03

Adalet93 - Cezaevlerine ve adliyelere zeten Bakanlığın kendi bömümleri dışında neden personel alınır bilmiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 22:11
02

hakan puırdaş - peki ünv giriştw sağlık raporu istenecekm mi ya da kişi ünvyi kazandı 2 yıl sonra sağlık problemi çıktı ( infaz koruma olmaya ) engel bir sağlık sorunu bu kişi boşta mı kalacak kalırsa şpayet çok saçma olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 22:11
01

Adalet - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetlerinden mezun oldum fakat KPSS puanım 79 olmasına rağmen öncelik tanınmadı ve başvurumdan ret cevabı aldım. İmzalanan protokol boş çıktı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 22:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler