CTE Genel Müdürlüğünde Devir Teslim-Şaban Yılmaz CTE Müdürü Oldu

CTE Genel Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı. Şaban Yılmaz, CTE Genel Müdürlüğü görevini Enis Yavuz Yıldırım'dan devraldı.

CTE Genel Müdürü değişti.

CTE Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Bakanlık Yüksek  Müşavirlik görevine getirilirken Şaban Yılmaz, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne gelitirldi.

Devir Teslim

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapan Şaban  Yılmaz, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevini, Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz’ın da katıldığı törenle  Bakanlık Yüksek  Müşavirlik görevine  getirilen Enis Yavuz Yıldırım'dan devraldı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünde düzenlenen törende, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri görevini  Şaban Yılmaz'a  teslim etmekten büyük onur duyduğunu ifade eden Yıldırım “Ben inanıyorum ki Şaban Yılmaz,  aldığı bu  görevi  layıkı ile yerine getirecek ve daha ileri noktalara taşıyacaktır” dedi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen Şaban Yılmaz ise yapmış olduğu konuşmada “Enis Yavuz Yıldırım‘a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yapılan hizmetleri daha da ileriye taşımak istediğini" beyan etti.

Kpsscafe.com.tr | Ankara 

23 Kas 2017 - 13:29 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler