CTE Aşçı ile Kaloriferci Alımı Sonuçları Açıklandı

ADALET BAKANLIĞI Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personel alım ilanları başvuru sonuçları iki gündür açıklanmaya devam ediyor. Aşçı ve Kaloriferci alımlarına dair sonuçlar haberimizde...

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), bünyesine çok sayıda personel alımı yapıyor. Başvurular geçtiğimiz günlerde sonlandı. Şimdi sıra sonuçlara geldi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz birkaç gündür başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı.

Adalet Bakanlığı CTE personel alım ilanına başvurmuş olan binlerce aday heyecan içinde kendi bölgelerinin ve pozisyonlarının sonuçlarını bekliyor. Sonuçlar yavaş yavaş tamamlanmaya başladı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) aşçı ve kaloriferci alımlarının başvuru sonuçları 19 Ocak 2017 tarihinde açıklandı. Sonuçlar, kabul edilip kuruma alınacak olan adaylar ve reddedilen adayların listesi haberimizde...

Başvurusu kabul edilen adaylar için henüz alım aşamasına sona ermedi. 6 Şubat 2017 tarihinden itibaren sözlü sınavlar mülakatlar başlayacak.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Aşçılık Aday Tespit Listesi İçin lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Kaloriferci Aday Tespit Listesi İçin lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

Kabul edilen adayların yanında bir de başvurusu reddedilen adaylar bulunuyor. O adaylar ise şu şekilde listelendi;

Gelişmeler ve sonuçların devamı için takipte kalınız. mobil uygulamalarımız için TIKLAYINIZ. Tüm soru ve fikir beyanlarınız için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

19 Oca 2017 - 18:58 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

fatih - admin bu türkiye geneli alımı mı yoksa belirli şehirlerinmi çnk bugn sinop adliyesini aradım 6 şubatta yayınlıycaz 7 kişi çagırdık sen 5şinci sıradasın dediler ancak yayınladınız listede adım yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 18:58
01

selvi - admin gardiyan alımını da açıklayınnnn artıkkk yaaaa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ocak 18:58


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler