Ceza İnfaz Kurumu Katipliği Başvuru Sonuçları Açıklanıyor

Ceza İnfaz Kurumu Katipliği kadrolarına başvuru yapan adayların, başvuru sonuçları açıklanmaya başladı. Başvuru yapan adayların tüm adliyelerin sonuçlarına ve bilgilendirmelerine haberimiz aracılığıyla ulaşması mümkündür...

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna aktarılan Ceza İnfaz Kurumu Katipliği kadrosuna yönelik personel alımlarının başvuruları tamamlanmış, adaylar için meraklı bir bekleyiş sürmekteydi. Gerçekleştirilen başvuruların ardından yavaş yavaş başvurulan adliyeler sonuçları açıklamaya başladılar.

Başvurusunu yapan adayların, sonuçlara daha rahat ulaşmaları adına, birçok adliyeyi, aşağıda yer alacak başvurusu açıklanan adliyeler kısmına ekleyip, sürekli olarak güncelleyeceğiz. Başvurusunu yapmış ve başvuru yaptığı adliye aşağıdaki listede yer almayan adaylar, başvurular açıklandığı anda bildirim alabililer.

Ücretsiz olarak mobil uygulamamızı indirenler, bu imkandan faydalanabilmektedirler. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim almak için > TIKLAYINIZ

Facebook zabıt ve icra katipleri grubumuza katılmak için > TIKLAYINIZ

SINAVA KATILACAK ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

1-Nüfus cüzdanı sureti (Kimlik fotokopisi)

2-Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Tüm aile fertlerini gösterir)

3-Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu (bilgisayar ortamında doldurulup 4 nüsha olarak hazırlanmış, her birine fotoğraf yapıştırılmış ve imzalanmış.)

Başvurusu Açıklanan Adliyeler

İZMİR> TIKLAYINIZ

ANKARA > TIKLAYINIZ

FETHİYE > TIKLAYINIZ

KIRIKKALE > TIKLAYINIZ

SİLİVRİ > TIKLAYINIZ

ANTALYA> TIKLAYINIZ

LİSTE SÜREKLİ OLARAK GÜNCELLENECEKTİR...

kpsscafe.com.tr | KONYA

18 Oca 2017 - 14:37 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

İsimsiz - Sağlık memurlugu ne zaman açıklanacak ivedi lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 14:37
05

Seda - Ne zaman aciklanicak acaba infaz koruma memur sonuclari ? :/

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 14:37
01

Emre - İsimler neden yazmıyo mülakata herkes girebilecek mi yani

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ocak 14:37


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler