Adalet Bakanlığı Zabıt Katibi, Mübaşir ve İKM Alımları da Bekleniyor

Adalet Bakanlığı'nın hakim ve savcı alımıyla ilgili ilanını yayımlaması ile birlikte zabıt katibi, ikm ve mübaşir alımları için de ilan yayımlaması bekleniyor. Adalet Bakanlığı personel alımı hakkında tüm detaylar...

2 Bin 750 Personel Alım ilanı Sonrası Zabıt Katibi, Mübaşir ve İKM Alımları da Bekleniyor 

Adalet Bakanlığı'nın 2 Bin 750 Hakim ve Savcı alımı yapacağına dair ilanın bugün yayımlanmasıyla birlikte (İLGİLİ DUYURU İÇİN TIKLAYINIZ) zabıt katibi, mübaşir ve infaz koruma memuru alımları için de ilanın kısa sürede yayımlanması bekleniyor. Bilindiği üzere Adalet Bakanı 2017 yılı içerisinde yeni zabıt katibi, ikm ve mübaşir alımlarının gündemde olduğunu bunlar için gerekli çalışmaların yapıldığını açıklamıştı. Yine aynı açıklamasında hakim ve savcı alımı için de sınav ilanının çıkılacağını belirtmişti.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü resmi sitesinden hakim ve savcı alımıyla ilgili beklenen ilan yayımlandı. 2016 KPSS puanıyla Adalet Bakanlığı personel alımlarına müracaat etmek isteyen zabıt katibi, ikm, mübaşir adayları alımlarla ilgili bilgilendirme bekliyor.

Personel alımlarına dair tüm bilgilendirmeleri takip edebileceğiniz , diğer adaylarla tanışabileceğiniz facebook grubumuza katılmak için lütfen TIKLAYINIZ

Tüm bu duyurular cep telefonunuza ücretsiz gelsin istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, gündemden haberler ve daha da fazlası için kpss cafe 'yi her gün ziyaret etmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Mar 2017 - 11:34 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

adsiz - Yas sinirini yukseltsinler en az kirk olsun bosunami sinava girdik

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 11:34


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler