Adalet Bakanlığı Personeli Naklen Atama Tayinleri Sonuçlandı

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatında Görevli Personelin Komisyonlararası Naklen Atamalarına İlişkin sonuçlar açıklanmış bulunmaktadır.

Adalet Bakanlığı naklen atama tayinleri hakkında ilan duyurusu yayımladı. 

Adalet Bakanlığı'nın yayımladığı duyuru kapsamında bakanlık personeli naklen atama tayini sonuçları da ilan edilmiş oldu.

''Adli/idari yargı adalet komisyonları merkez ve mülhakat adliyelerinde görevli personelin komisyonlararası naklen atanma talepleri; en son görev yaptıkları yargı kapsamındaki hizmet süreleri, görev yaptıkları ve atanmak istedikleri yerlerdeki kadro ve ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak değerlendirilmiş olup, belirlenen kriterlere göre, taleplere ilişkin sonuçlara resmi web sayfasından ulaşılabilir.''

Vazgeçme Talebi Nasıl Yapılır?

Naklen ataması yapılan personelden talep tarihinden sonra ortaya çıkan mazeretleri nedeniyle vazgeçme talebi olanların, dilekçelerini UYAP üzerinden en geç 22 Temmuz 2016 tarihinde Personel Genel Müdürlüğü'ne göndermeliler. 22 Temmuz tarihinden sonra bakanlığa gönderilen vazgeçme talepleri önemsenmeyecektir.

Komisyonlararası naklen ataması yapılan personelin tebligatları ayrıca gönderilecektir. Tebligatların tebliğinden itibaren ilgililer görevlerinden ayrılabileceklerdir. Naklen ataması yapılan personelden mazeretleri nedeniyle hemen ayrılamayacak olanların en geç 15 Ağustos 2016 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları gerekiyor.

Adalet Bakanlığı Personeli Naklen Atama Tayin Sonuçlarına, Adalet Bakanlığı resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz.


Kpsscafe.com.tr

04 Tem 2016 - 13:18 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler