Adalet Bakanlığı Personel Nakil Başvuruları

Adalet Bakanlığı, Adalet Personeli Naklen Atama Açıklaması yayımlandı.

Adalet Bakanlığı web sitesinde Adalet Personeli Naklen Atama Açıklaması yayımlandı. 

Haberimiz aracılığı ile ilgili içeriğe ulaşabilirsiniz.


İşte o ilan;

‘’T.C. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü

Taşra teşkilatında görevli personelin (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli hariç) nakil işlemlerinin, 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanununun 114 üncü maddesi ile Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin düzenlenme amacına ve ruhuna uygun bir biçimde gerçekleştirilebilmesi, atamalarda objektifliğin ve uygulama birliğinin sağlanabilmesi amacıyla norm kadro kriterleri dikkate alınarak yazı işleri müdürü ve idari işler müdürü unvanı dışında, diğer unvanlarda görev yapan personel için komisyonlararası nakil çalışması yapılacaktır.’’

Şartlar

*Komisyonlar arası nakil çalışmasına; 657 sayılı Kanunun 4/A maddesinde sayılan kadrolu statüdeki personel başvurabileceğinden, bu ilan sözleşmeli personeli kapsamamaktadır.

*Bu ilan Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 22. maddesi gereğince nakil talebinde bulunanlara ilişkindir.

*Nakil talebinde bulunanlar görev yaptıkları adalet komisyonları yetki alanı içerisinde, 30/06/2016 tarihi itibariyle en az iki yıllık süresini tamamlamış olmaları halinde başvuruda bulunabileceklerdir.

*Askerlikte, açıkta ve aylıksız izinde geçirilen süreler ile hastalık raporlarının üç aydan fazlası bu iki yıllık sürenin hesabında dikkate alınmayacaktır.                              

*03/08/2009 tarihli ve 44971 sayılı Genel Yazımızda da belirtildiği üzere, Yönetmeliğin 25, 26, 28 ve 29. maddelerinde yer verilen aile birliği, sağlık ve can güvenliği mazeretlerine dayalı olan veya hizmet gereği yapılan naklen atamalar toplu nakil işlemine tabi olmadan yıl içinde yapılmaya devam edildiğinden, bu kapsamdaki personel çalışma kapsamına alınmamış olup, bu durumdaki personel 2. maddedeki şartları taşımaları halinde başvuruda bulunabilecektir.
Son başvuru tarihinin 16 Haziran 2016 Perşembe günü olduğu belirltilrdi. Başvurular UYAP'tan yapılacak.

Daha fazlası için lütfen

TIKLAYINIZ.

Eğitim haberleri, kamu kurum personel ilanları için kpsscafe.com.tr sitemizi takip edebilirsiniz. Sosyal medyadan geri dönütlerinizi bizlere ulaştırabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

11 Haz 2016 - 11:20 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler