Adalet Bakanlığı Kadrolu Personel Nakil Başvurularında Süreç Başladı

Adalet Bakanlığı'nca yapılan açıklama ve yayımlanan metin kapsamında kadrolu personellerin nakil işlem başvuruları start aldı. İşte sürece dair tüm bilgilendirmeler...

Adalet Bakanlığı Kadrolu Personel Nakil Başvurularında Süreç Başladı

Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak olan nakillerde başvuru süreci 12 Haziran 2017 tarihinde başladı. 4 gün sürecek olan işlemlerin tüm ayrıntıları bu haberde! 

Adalet Bakanlığı Komisyonlararası naklen atama işlemleri Yönetmelikteki diğer şartlarla birlikte, Halen görev yapılan ve atanmak istenilen yerdeki personel ihtiyacı, Halen görev yaptığı komisyonda bulunduğu unvandaki hizmet süresi, Halen görev yaptığı komisyondaki hizmet süresine göre aynı yere atanmak isteyenler arasındaki sıralama, Halen görev yapılan yerdeki kadro ve ihtiyaç durumuna göre, buradan başka yere atanma talebinde bulunanlar arasında yapılacak olan komisyondaki hizmet süresi sıralaması, kriterleri dikkate alınarak gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı Bakanlık taşra teşkilatında görevli personelin komisyonlararası naklen atamalarına ilişkin duyuru  4/B sözleşmeli ve 4/C personelleri ve (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personelini kapsamıyor.

Adalet Bakanlığı Kadrolu Personel Nakil Başvurularına dair tüm ayrıntılara erişmek ve kurumun yazılı açıklamasını görmek için lütfen TIKLAYINIZ

EN KOLAY ERİŞİM BU UYGULAMALARDA >> ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

12 Haz 2017 - 21:41 - Adalet



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Tuğba - 2. Dönem lise mezunları için İcra katipliği İnfaz koruma memuru alımı olmayacak mı?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Haziran 21:41


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler